Love21 Diverse 3 tratamente care vă pot ajuta să aveți dinții la care ați visat

3 tratamente care vă pot ajuta să aveți dinții la care ați visat

de Love21
3 tratamente care vă pot ajuta să aveți dinții la care ați visat

O dantură sănătoasă influențează semnificativ calitatea vieții unui individ, atât pe plan emoțional, cât și pe plan fizic. Dantura perfectă din punct de vedere estetic presupune, în afară de păstrarea unei bune igiene orale, o îngrijire stomatologică adecvată. În majoritatea cazurilor, obținerea unei danturi perfecte este condiționată de efectuarea anumitor tratamente stomatologice. Albirea dentară, implantul dentar și fațetele dentare sunt câteva dintre procedurile sau dispozitivele care vă pot ajuta să obțineți dinții la care ați visat.

 

Ce este și ce presupune albirea dentară?

 

Albirea dentară este o procedură efectuată, de regulă, în cabinetul medicului stomatolog, pentru obținerea unei nuanțe cât mai albe a dinților. Albirea dentară presupune aplicarea pe dinți a unui gel special de albire și, ulterior, expunerea dinților la lumină polarizată, cu scopul activării gelului și a îmbunătățirii efectului său. Întregul proces se desfășoară în cadrul unei singure ședințe și durează maximum 90-120 de minute. Puteți beneficia de albire dentară doar dacă nu suferiți de probleme dentare, situație în care puteți obține dinții doriți doar prin implant dentar sau cu ajutorul fațetelor dentare.

 

Fațetele dentare: când sunt recomandate și cât costă?

 

Cele mai citite articole

Fațetele dentare, dispozitive protetice durabile, realizate cu scopul corectării aspectului inestetic al dinților, sunt recomandate dacă aveți o nuanță neplăcută a acestora, care nu a fost îmbunătățită semnificativ în urma albirii dentare. De asemenea, fațetele sunt recomandate pentru ascunderea anomaliilor de formă a dinților, fiind utilizate exclusiv pe dinții sănătoși.

 

Dacă v-ați decis că aveți nevoie de fațete și doriți să cunoașteți un preț fațete dinți, trebuie să știți că acesta poate fi diferit de la o clinică la alta. Calitatea materialelor folosite și metoda de aplicare sunt principalii factori care influențează prețul fațetelor dentare.

 

Cum puteți obține dantura la care ați visat, dacă aveți carii sau o dentiție incompletă?

 

În situația în care suferiți de probleme dentare și ați pierdut deja unul sau mai mulți dinți, trebuie să știți că, în continuare, puteți avea dinții la care ați visat, cu ajutorul implantului dentar și ulterior al tratamentelor ortodontice. Implantul dentar, considerat o ultimă soluție pentru obținerea unei danturi perfecte, este un dispozitiv care înlocuiește rădăcina dintelui pierdut și care, odată cu trecerea timpului, aderă la suprafața osoasă.

 

Pentru implant dentar București, este recomandat să evitați clinicile cu referințe negative. Indiferent de clinica aleasă, este important ca implantul să fie realizat de către un medic experimentat, iar relația dintre medic și pacient să fie una deschisă.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa