Love21 Diverse Aflare sexul copilului

Aflare sexul copilului

de Love21
dragoste

Inainte de a afla sexul copilului

Inainte de a afla sexul copilului, parintii asteapta cu nerabdare sa aiba ocazia sa-si cunoasca copilul. Se pregatesc de intalnirea cu viitorul lor copil, alegand hainutele pentru bebelus, mobila si decorul camerei, jucarii si alte accesorii. Toate acestea se fac inainte ca parintii sa stie daca fetita sau baiatul se afla cu adevarat in burtica mamei.

Momentul aflarii sexului copilului

Momentul aflarii sexului copilului este unul extrem de special pentru parintii care asteapta aceasta veste cu emotie si nerabdare. De obicei, singura modalitate de a afla sexul copilului este in cadrul unei ecografii. Ecograful poate identifica sexul copilului incepand cu saptamana a 16-a de sarcina.

Adevarata metoda de a afla sexul copilului

Cele mai multe ecografii sunt efectuate de un specialist in domeniu, insa aceste teste nu sunt intotdeauna corecte. Uneori, ecograful poate face greseli atunci cand incearca sa identifice sexul copilului, motiv pentru care este recomandat ca parintii sa astepte momentul adevarului pana la nastere. Astfel, chiar daca afli sexul la ecografie, este recomandat sa-ti pastrezi emotia pana la nastere.

Mancaruri recomandate

Cele mai citite articole

Exista mai multe superstitii care recomanda anumite alimente pentru a afla sexul copilului. De exemplu, se crede ca daca o mama mananca alimente bogate in calciu, cum ar fi branza sau laptele, va avea un baietel. De asemenea, se spune ca daca o mama mananca alimente bogate in fier, cum ar fi spanacul, va avea o fetita. Desi exista aceste superstitii, acestea nu sunt adevarate.

Miturile despre aflarea sexului copilului

In plus, exista si multe alte mituri despre aflarea sexului copilului. Unul dintre acestea spune ca, daca mama are pofta de ciocolata, ea va avea o fetita. De asemenea, se crede ca, daca mama are pofta de alimente picante, ea va avea un baietel. Toate aceste mituri sunt false, intrucat sexul copilului nu poate fi determinat de poftele mamei.

Tot ce conteaza

Cu toate ca parintii sunt curiosi sa afle daca vor avea o fetita sau un baietel, acest lucru nu conteaza in cele din urma. Parintii trebuie sa se concentreze mai degraba asupra pregatirii pentru un copil, indiferent de sex. Cel mai important lucru este sa ofere copilului dragostea si grija de care are nevoie pentru a se dezvolta si a creste intr-un mediu pozitiv.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa