Love21 Prima Dragoste Aspectele importante de care să ții cont când mergi la prima întâlnire

Aspectele importante de care să ții cont când mergi la prima întâlnire

de Love21

Atunci când îți cauți partenerul de viață ideal, prima întâlnire reprezintă un motiv de entuziasm, dar, pe de altă parte, nici nu îți dorești ca lucrurile să iasă prost. De aceea, atunci când mergi la un date și întâlnești pe cineva pentru prima dată, trebuie să te pregătești corespunzător, ca să te asiguri că totul va ieși ca la carte. Așadar, iată câteva sfaturi utile care îți vor prinde bine. 

Pune preț pe imaginea ta

Prima impresie contează foarte mult atunci când încerci să cucerești pe cineva. De aceea, asigură-te că arăți impecabil atunci când ajungi la întâlnire. Adoptă un stil vestimentar adecvat, adică poartă haine în care să te simți confortabil, dar care să îți pună corpul în valoare. Alege o coafură care să te scoată în evidență și accesoriile potrivite care să îți completeze ținuta. Este important să ai un aspect îngrijit, astfel încât să furi toate privirile, dar mai ales să îți impresionezi partenerul datorită imaginii tale. Așadar, înainte de marele date, asigură-te că te pregătești corespunzător și iei fiecare detaliu în calcul atunci când vine vorba de aspectul tău fizic.

Pregătește-te pentru orice scenariu

Atunci când întâlnești o persoană pentru prima oară, mai ales când e vorba de o întâlnire, trebuie să te pregătești pentru orice scenariu. De exemplu, poate va fi dragoste la prima vedere, deci veți fi atrași unul de celălalt imediat ce ați făcut cunoștință. De aceea, cum pasiunea este atât de intensă, înainte să pleci de acasă, ia cu tine prezervative Durex, ca să eviți sarcinile nedorite și să te protejezi de bolile cu transmitere sexuală. Pe de altă parte, s-ar putea ca socoteala de acasă să nu se potrivească cu cea din târg, iar întâlnirea ta să nu iasă așa cum ai plănuit. Totuși, nu trebuie să fii dezamăgită. Faptul că nu a fost un date reușit nu înseamnă că nu o să găsești persoana potrivită pentru tine. Învață din această experiență, iar data viitoare fă alegerea potrivită. 

Gândește-te ce vrei să afli de la viitorul tău partener

Fă-ți o listă cu subiectele pe care ai vrea să le abordezi și cu lucrurile pe care vrei să le afli de la viitorul tău partener. Gândește-te ce ai vrea să afli despre el, ce idealuri are, care sunt planurile lui, ce își dorește cu adevărat atât de la tine, cât și de la viață. De asemenea, e foarte important să știi și tu ce îți dorești de la el. De exemplu, poate îți dorești o relație pe termen lung, poate chiar să te căsătorești și să îți întemeiezi o familie. De aceea, e important să fii sinceră de la început și să îți dezvălui adevăratele intenții. În felul acesta, niciunul dintre voi nu va fi dezamăgit la sfârșitul întâlnirii. 

Adoptă o atitudine degajată 

Cele mai citite articole

Atunci când ajungi la întâlnire, adoptă o atitudine degajată și fii naturală. Nu ai de ce să te ascunzi de ceea ce ești cu adevărat. Până la urmă, vrei să fii acceptată așa cum ești, pentru că nu te va ajuta cu nimic să pretinzi că ești altă persoană. Poate acesta va fi atuul tău, iar partenerul tău va aprecia faptul că ești sinceră. Prin urmare, râzi, glumește, ascultă, pune întrebări și fii naturală. Doar așa îți vei dai seama dacă persoana de lângă tine este potrivită pentru tine.

Așadar, dacă vrei să ai parte de o întâlnire reușită, ține cont de anumite aspecte. Pune preț pe imaginea ta, ieși în evidență, alege o ținută vestimentară corespunzătoare. Fii punctuală, naturală și sinceră. Pregătește-te pentru orice scenariu care poate apărea, ca să nu fii dezamăgită. Bucură-te de această experiență și fii optimistă. Fă-ți o listă, un plan care să cuprindă detaliile pe care vrei să le afli despre viitorul partener de viață. 

Sursă foto: Unsplash.com 

 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa