Love21 Diverse Care este principalul adversar al reusitei unei interventii chirurgicale de liposuctie?

Care este principalul adversar al reusitei unei interventii chirurgicale de liposuctie?

de Love21

A avea un aspect cat mai placut, a ne simti cu adevarat bine in propria piele sunt deziderate firesti pentru toata lumea, atat pentru urmasele Evei, cat si pentru reprezentantii sexului tare.  Si pentru ca se spune ca frumusetea se gaseste in ochii privitorului, ne dorim ca imaginea pe care noi o reflectam sa fie una care sa aduca apreciere si implicit o stare de bine. 

Daca este vorba despre o mostenire genetica norocoasa, prin care beneficiati de frumusete naturala pe termen lung, atunci cu siguranta  nu va fi nevoie de prea mult efort si preocupare intensa pentru a mentine cat mai mult aceste inzestrari de la mama natura, fiind suficient un stil de viata sanatos. 

Cele mai citite articole

Dar pentru ca nu toti putem avea norocul sa facem parte din aceasta categorie privilegiata, atunci cu siguranta, va fi nevoie de efort sustinut, de o mare atentie in tot ceea ce inseamna alimentatie, de un regim de viata din care miscarea, sportul sa faca parte in mod constant. Si cateodata, nici aceste eforturi nu sunt de ajuns in anumite situatii. Iar printre acestea sunt si cele in care cantitati de grasime in exces se incapataneaza sa ramana in anumite zone ale corpului, determinand un aspect inestetic, ce ne deranjeaza de fiecare data cand ne privim in oglinda, cand probam diverse haine si constatm cat de mult ne dezavantajeaza. 

Si asta, in pofida curelor de slabire pe care le-am urmat cu stoicism, combinate cu antrenamente si exercitii fizice sustinute. Astfel, desi am reusit sa scapam de kilogramele in plus, se mentin totusi zone unde depozitele de grasime sunt asemenea unor redute imposibil de invins. In asemenea cazuri, solutia poate fi o interventie chirurgicala estetica, respectiv liposuctie, menita sa elimine acumularile de grasime care ne deranjeaza, localizate de cele mai multe ori pe abdomen, brate, fese, coapse, solduri, chiar si in zona fetei, a gatului, acea gusa etc. 

Si pentru ca dupa o dieta urmata corect, este clar ca a fost redus semnificativ numarul kilogramelor in exces, aceasta interventie minim invaziva va avea rolul de a corecta conturul corpului, eliminand cantitati de grasime nu foarte mari, intre 5 si pana la 10 kilograme. Chiar daca nu sunt foarte multe conditii de indeplinit pentru a putea beneficia de reusita unei liposuctii, una dintre acestea, cea mai importanta, este absenta celulitei din zonele unde este necesara interventia. Prezenta celulitei in acele zone face imposibil succesul liposuctiei, iar in aceasta situatie, medicul estetician va recomanda alte tipuri de interventii care sa dea rezultatele asteptate.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa