Love21 Diverse Care sunt avantajele balustradelor din sticla

Care sunt avantajele balustradelor din sticla

de Love21

O balustrada sticla este cea mai buna solutie pentru persoanele care isi doresc un interior modern, cu un aspect interesant. Aceste balustrade au inceput sa fie tot mai des folosite atat in cladirile rezidentiale, cat si in cele publice datorita numarului mare de avantaje oferit utilizatorilor si aspectului estetic conferit interioarelor.

Balustrada sticla – cea mai buna solutie pentru o constructie moderna

Sticla securizata a inceput sa fie tot mai des folosita pentru ca tot mai multe persoane aleg sa foloseasca o balustrada sticla in interior. Aceasta balustrada nu trebuie sa fie neaparat amplasata pe scari, poate margini piscinele sau poate fi pusa pentru a delimita casa scarii si culoarele deschise generand de fiecare data un aspect modern si interesant. Aceste balustrade sunt nu doar foarte aspectuoase, ci si foarte sigure, fiind realizate dintr-o sticla cu proprietati speciale, astfel incat sa asigure folosirea in conditii de siguranta maxima.

Sticla securizata – cea mai buna solutie pentru parinti

Atunci cand in locuinta sunt copii este important ca balustradele sa fie sigure pentru utilizare si sa confere acestora, in permanenta, conditii optime de securitate. Avand in vedere ca in cazul balustradelor metalice sau din lemn, cu goluri mari, copiii se pot strecura cu usurinta printre aceste goluri si se pot accidenta grav este important ca in astfel de locuinte sa fie instalate balustradele compacte.

Cele mai citite articole

O balustrada compacta din metal, plastic sau lemn va afecta intr-un mod neplacut aspectul interior al casei, motiv pentru care cei mai multi parinti fug de astfel de solutii. Un parinte poate privi cu usurinta peste o astfel de balustrada, insa un copil aflat langa o balustrada compacta nu va vedea mai nimic, ceea ce nu e deloc recomandat sa se intample.

Din aceste motive se apeleaza la balustradele de sticla. Sunt suficient de compacte pentru a impiedica micutul sa cada, sunt suficient de transparente pentru ca cel mic sa vada perfect totul dincolo de sticla si sunt suficient de sigure pentru ca cel mic sa stea langa ele fara teama. Aceste balustrade din sticla securizata sunt prelucrate special, astfel incat sa nu existe riscul de spargere decat la socuri foarte mari. Un copil nu poate produce un astfel de soc, deci grijile in aceasta privinta pot sa dispara.

In momentul in care, prin absurd, o astfel de balustrada se sparge, cioburile pe care le produce nu sunt taioase. Procesul este cel similar cu spargerea unui parbriz, sticla se sfarama in cioburi cu marginile netede si dispare riscul ca persoanele din casa sa se taie.

Daca pentru adulti aceasta nu este neaparat o problema, pentru ca stiu sa se fereasca, in cazul copiilor situatia se schimba. Un copil are tendinta de a baga mana in cioburi doar pentru ca acestea sclipesc frumos in lumina si se pot taia, pentru ca nu pot face diferenta intre o bucata de sticla normala si una taioasa.

Cu o balustrada din sticla securizata, riscul acesta dispare imediat. Copilul poate sa stea cat doreste printre cioburi pentru ca nu va pati nimic.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa