Love21 Curiozitati Ce bijuterii alegi pentru un eveniment de seară?

Ce bijuterii alegi pentru un eveniment de seară?

de Love21

Evenimentele de seară impun în cele mai multe cazuri o ținută impecabilă, bazată pe respectarea unui cod vestimentar. O ținută de seară trebuie să se remarce printr-un echilibru între rafinament, frumusețe și stil personal. În acest context, o atenție deosebită cade pe accesorii, ele fiind piesele care subliniază perfect identitatea personală și reușesc să ofere strălucire ținutei alese.

Majoritatea persoanelor acordă cea mai mare atenție rochiilor și costumelor, însă accesoriile reprezintă o cheie ce completează cu succes o ținută desăvârșită. Astfel, este primordială acordarea unei atenții deosebite alegerii bijuteriilor potrivite.

Inele și brățări din aur, pentru un efect desăvârșit

Bijuteriile cele mai potrivite în cazul ținutelor de seară, pentru o doamnă, sunt cele elegante și rafinate. Una dintre regulile de bază este aceea că la o rochie de seară nu se poate purta ceas la mână. În acest context, doamnele și domnișoarele au libertatea de a alege brățări sau inele de aur cu un design deosebit.

Cele care sunt iubitoare de bijuterii clasice,  pot opta pentru modele simple de brățări, subțiri, cu sau fără pietre prețioase sau pentru modele de dimensiuni mari, care atrag atenția asupra lor. În acest din urmă caz, trebuie avut grijă ca un singur element al ținutei să fie scos în evidență. Așadar, un accesoriu prețios completează perfect o ținută clasică și elegantă.

Pandantivele, secretul unei ținute de efect

Cele mai citite articole

Și pandantivele fac parte din categoria bijuteriilor care se aliniază perfect evenimentelor de seară. Se găsesc numeroase modele de pandantive, însă modelul ales întotdeauna se va plia pe stilul și personalitatea celei ce îl va purta.

Pandantivele din aur sunt elegante, oferind ținutei un plus de farmec și stil. Indiferent de alegere, modelele simple sau cu pietre prețioase, acestea vor reuși să reflecte identitatea personală, completând de minune ținuta aleasă.

Aceste bijuterii nu se pretează doar la evenimentele de seară, ci, din contră, dacă nu sunt unele foarte elegante, pot fi purtate cu încredere și la birou sau în cazul evenimentelor de zi. Aurul este un metal prețios versatil, de aceea poate fi integrat cu ușurință în orice stil vestimentar abordat.

Cerceii cu diamant – O expresie a eleganței fără cusur 

Frumusețea unei femei poate fi și mai bine pusă în valoare printr-o pereche de cercei potriviți. Indiferent de modelul ales, cerceii discreți cu șurub și diamante sunt întotdeauna bijuterii ce surprind prin frumusețea lor discretă și prin rafinamentul lor absolut.

De exemplu, o pereche de cercei cu diamant, poate fi touch-ul de strălucire ce completează perfect ținuta de seară.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa