Love21 Diverse Cele mai importante aspecte de care sa tii cont in organizarea botezului bebelusului tau

Cele mai importante aspecte de care sa tii cont in organizarea botezului bebelusului tau

de Love21

Venirea pe lume a unui copil schimba complet dinamica unei familii, intregul univers al parintilor invartindu-se in jurul celui mic, mai ales in primele luni de viata. Astfel ca organizarea unui eveniment precum botezul poate fi un proces destul de dificil de care sa se ocupe in timp ce se obisnuiesc cu noua lor viata. 

De aceea, este recomandat ca organizarea sa se inceapa cu ceva timp mai inainte de data stabilita, pentru a nu fi nevoiti sa indeplineasca prea multe obiective intr-o singura zi, devenind astfel mult prea stresant pentru ei si chiar pentru bebelus. Drept urmare, pot face o lista cu lucrurile pe care le au de facut pana la botez si ordinea in care acestea ar trebui rezolvate. 

Cum poate fi de ajutor lista pentru organizarea unui botez? 

Cum in cazul organizarii nuntilor exista chiar agende special concepute pentru a organiza cat mai eficient un asemenea eveniment, la fel se poate proceda si in cazul organizarii botezului, dar poate la un nivel ceva mai mic, in functie de dimensiunea evenimentului. 

Lista cu lucruri de facut pentru organizarea botezului trebuie sa cuprinda, de la stabilirea datei acestuia, la contactarea furnizorilor de servicii, a locatiei si bisericii in care sa se desfasoare slujba si apoi petrecerea de botez. 

De asemenea, se pot adauga comandarea si trimiterea invitatiilor, alegerea tinutelor, programarea la coafat si machiaj a reprezentantelor sexului frumos, precum si comandarea elementelor care nu pot lipsi de la un astfel de eveniment, cum ar fi lumanarea de botez, aranjamentele pentru mesele si sala in care va avea loc petrecerea sau, dupa cum se practica in ultimii ani, aranjamentul pentru cristelnita. 

Ce nu ar trebui sa lipseasca de la un botez? 

Ordinea in care sunt indeplinite taskurile respective este si ea foarte importanta, astfel ca elaborarea unei liste va fi de mare ajutor. Dupa stabilirea datei la care sa aiba loc evenimentul special, parintii trebuie sa verifice disponibilitatea la locatia in care isi doresc sa organizeze petrecerea, precum si disponibilitatea de la biserica unde va avea loc crestinarea micutului. 

De asemenea, prezenta unor profesionisti pentru foto si filmari botezuri este foarte importanta, acestia avand datoria de a capta si inregistra cele mai importante momente ale evenimentului, precum si emotiile celor participanti. 

Atmosfera este si ea foarte importanta, astfel ca o locatie potrivita si mancarea aleasa trebuie sa fie acompaniate de o muzica buna, care sa fie pe placul tuturor. Nu ar trebui uitati nici copiii care participa la eveniment si pentru care se pot organiza activitati speciale, cu mascote, pictura pe fata si baloane de tot felul. 

Sursa articol – revistafocus.ro

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa