Love21 Diverse Cele mai importante avantaje ale unei cariere in videochat

Cele mai importante avantaje ale unei cariere in videochat

de Love21

Din ce in ce mai multe fete frumoase doresc ascensiune pe plan social si profesional cat mai rapida, inca de la varste fragede. O cariera ca si model videochat se va dovedi o alegere perfecta pentru fetele care stiu cum sa isi puna in evidenta calitatile fizice si intelectuale, care stapanesc bine o limba straina si care cunosc tainele artei conversatiei.

Agentia whiteagency.ro ofera modelelor si viitoarelor modele de videochat toate beneficiile de care acestea se pot bucura, atat din punct de vedere financiar, cat si locativ, din punct de vedere al programului sau al asteptarilor realiste pe care acestea le au.

Care sunt principalele beneficii ale carierei in videochat

Unul din cele mai importante beneficii al celor care incep o cariera in videochat este programul flexibil. Exista diferite variante de program, de la cel de dimineata, cel de zi, pana la programul de noapte, pentru ca modelele sa isi poata continua studiile sau sa isi poata desfasura in liniste activitatile cotidiene. Tura de week-end va aduce mai multi bani modelelor videochat.

Din punct de vedere al comisioanelor si bonusurilor, acestea reprezinta un mare avantaj pentru modelele videochat. Sunt fete care primesc bonusuri de 100, pana la 1000 de dolari, dar si comisioane ce incep de la 50 si ajung pana la 80% din salariu. Agentia ofera comisioane bazate pe numarul de clienti, pe timpul petrecut de model in fata camerei, pe satisfactia clientilor, dar si pe alte criterii.

Un alt mare bonus pe care il au modelele videochat face referire la cazare. Fetele din provincie care nu au posibilitati de cazare in Bucuresti se pot adresa reprezentantilor agentiei, care le va pune la dispozitie acestora cazarea intr-o locatie ultracentrala din capitala, in cele mai bune conditii locative. Astfel, chiar si modelele din provincie isi vor indeplini visele mult mai usor. Convietuirea nu este dificila, celelalte modele fiind cazate in aceleasi conditii, insa fara a se deranja unele pe altele.

Cel mai mare avantaj al modelelor videochat: un loc de munca perfect legal si cu castiguri impresionante

A nu se confunda cariera de model videochat cu alte meserii care aduc mai putin prestigiu fetelor. A fi model videochat inseamna a avea un loc de munca legal, stabil, cu carte de munca, cu toate datoriile platite la zi, un job serios in care sunt garantate toate conditiile de lucru, chiar si cu avantaje suplimentare. Studioul videochat este supus reglementarilor in vigoare, modelele fiind angajate sub denumirea de artist-interpret, un statut decent corespunzator normelor legale, cu care fetele vor castiga sume la care nici nu au visat.

Jobul de model videochat este sigur, de viitor, remunerat excelent, modelele au posibilitatea de a participa la instruiri periodice, care le vor ajuta sa isi creeze o imagine impecabila si sa se perfectioneze la capitolul relatii sociale. Conditiile de munca sunt asigurate la cel mai inalt nivel, cu decoruri atractive, totul fiind curat, cu aparatura de ultima generatie, cu pauze binemeritate la sala de fitness sau cu masaje revigorante.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa