Love21 Distractie Cum să alegi cea mai buna casă de pariuri sportive din România

Cum să alegi cea mai buna casă de pariuri sportive din România

de Love21

România a cunoscut o evoluţie fastuoasă a pariurilor online, din anul 2016 și până în prezent. Acum, jucătorii pot să uite de programul de funcţionare a agenţiilor stradale şi, să facă trecerea în online. Biletele pot fi verificate mai uşor, fără a mai fi scanate în agenţii, pot fi luate şi bonusuri şi, se pot vizualiza pariuri sportive online live de pe mobil sau desktop. Cu atâtea avantaje, mai rămâne un singur mister de soluționat – cum și după ce criterii se alege cel mai bun operator de pariuri sportive din România?

1. Site-ul trebuie să fie licențiat

Un site de pariuri sportive România sigur prezintă licenţa ONJN pe oricare din paginile acestuia. Licenţa are un număr unic iar, alăturat de ea, va fi şi sigla oficială a Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Aceasta are un termen de valabilitate de 10 ani. ONJN actualizează în timp real lista cu operatori acceptaţi în conformitate cu regulamentul ţării pe pagina lor oficială. Echipa din spate selectează inclusiv site-urile de pariuri sportive online care sunt incluse pe lista neagră, listă considerată de neîncredere.

  • Jucătorii care aleg să parieze la oricare site de pariuri sportive din lista neagră se expun unor riscuri foarte mari care, includ amenzi de 5.000 – 10.000 de RON.
  • Dacă site-ul nu este licenţiat ONJN în România, este recomandat ca jucătorul să caute un alt site pentru a evita orice experienţă nedorită
  • Singurele case de pariuri sportive legale pentru joc online sunt licenţiate doar de ONJN

2. Bonusuri și pariuri fără risc diversificate

Al doilea criteriu care validează calitatea unui site de pariuri sportive online https://monichis.info/case-de-pariuri/unibet/ din România este reprezentat de bonusuri şi pariuri fără risc. Dacă jucătorul are libertatea de a încerca mai multe oferte, atunci, va fi mult mai atras de acea casă de pariuri. Doar ideea de joc cu o sumă mai mare de bani sau cu pariuri gratuite aprinde dorinţa clienţilor de a-și crea biletele norocoase. 

Fiecare bonus este creat pe baza unui regulament strict, urmat de operator – găsit sub denumirea de T&C. Pot să apară schimbări sau, în cazuri speciale, poate fi anulat. Majoritatea bonusurilor au cerinţe de rulaj care deblochează premiile finale atunci când sunt vor fi completate.

  • Bonus de bun venit pentru sport – o sumă de bani deblocată la depunere şi, exprimată într-un procent. Unele case de pariuri sportive pot acorda bonusuri pentru sport gratuite, fără depunere, active doar pe o selecţie strictă de pariuri.  
  • Pariuri fără risc – bonusuri gratuite acordate îndeosebi în urma unui eveniment special sau în urma unei depuneri. Acest bonus este acordat în special pentru fotbal sau tenis
  • Alte bonusuri – orice casă de pariuri sportive România include în portofoliul ei ai alte oferte cu/fără depunere activare cu/fără un cod special

3. Portofoliu de pariuri vast

Cele mai citite articole

Orice casă de pariuri sportive va veni cu un portofoliu competitiv de pieţe sportive pentru jucătorii săi. În România, majoritatea oferă peste 30+ de pieţe de unde, nu lipseşte sportul rege – fotbalul, sportul alb – tenisul, baschetul, cursele de formula 1 şi nici pariurile create special pentru cei care apreciază jocurile pe calculator – eSports. 

Pagina pe care se găsesc pariurile se va numi chiar Pariuri Sportive sau Sporturi (denumirea variază în funcţie de operator). Există filtre pentru a găsi pariul preferat mai uşor, precum şi evenimentul pe care se doreşte să se parieze. În dreptul fiecărui meci, indiferent de sport, se va găsi statistică şi toată selecţia de pariuri disponibile care, poate trece de 190+.

4. Opțiunea de vizionare live a meciului

Există multe ponturi pariuri sportive şi strategii utilizate de jucători atunci când aleg să parieze live. Este mult mai palpitant că fanul unei echipe sportive să poată vedea în direct acţiunea unui meci. Deşi serviciul de live streaming este foarte căutat, multe case de pariuri sportive din România nu îl oferă.

Dar, cele care o fac, se ridică la aşteptările clienţilor şi, se asigura să vină cu un live streaming fără întreruperi şi cu, cote foarte bune. Chiar dacă clientul nu va descoperi această opţiune de a vizualiza meciurile în direct, va putea pune pariuri cashout care, acordă şanse mai mari de a se retrage la timp, atunci când simt că nu sunt norocoşi. Există totuşi, unele meciuri în care pariurile cashout nu vor fi valabile.

Fiecare criteriu este important în alegerea unei case de pariuri sportive din România. Casele de pariuri se diferenţiază faţă de altele cu bonusuri, cote şi opţiuni speciale care, lăsa loc fiecărui  jucător să facă alegerea corectă într-un mediu sigur de pariere.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa