Love21 Lifestyle Descoperă noile game de parfumuri orientale de la my Geisha! 

Descoperă noile game de parfumuri orientale de la my Geisha! 

de Love21

Parfumurile orientale sunt binecunoscute pentru caracterul lor aparte și senzualitatea pe care o emană. Cu ingrediente bogate de mosc, oud, ambră sau trandafiri, ele au la bază note intense și seducătoare, care încântă și fascinează deopotrivă.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai noi game de parfumuri orientale de la my Geisha! Vei găsi o explozie voluptoasă de arome, care te vor purta într-o călătorie olfactivă deosebită! 

Prin ce se disting parfumurile orientale? Caracteristici și ingrediente specifice 

Parfumurile orientale se disting de alte categorii de parfumuri datorită complexității și calității deosebite a ingredientelor utilizate în fabricarea lor. Multe dintre acestea sunt obținute manual, cum ar fi uleiurile presate la rece, extrase din diverse plante sau flori. Această procedură conferă persistență și intensitate mirosului, și permite aromelor să se păstreze timp îndelungat.

În plus, concentrația este ceea ce îi conferă unui parfum oriental intensitatea specifică și durabilitatea îndelungată. În general, ea variază între 20-40% ulei natural, pur, spre deosebire de parfumurile occidentale care au ca bază, în principal, alcoolul. Din acest motiv un astfel de parfum va rezista mai bine pe piele, astfel încât să te poți bucura de aromele favorite timp îndelungat. 

Ingredientele specifice parfumurilor orientale includ note senzuale, catifelate de flori precum liliac, iris, patchouli, vanilie, violete sau trandafir pudrat, dar și unele mai suave și delicate de iasomie, tuberoze, flori de cireș japonez, și chiar unele efervescente de bergamotă, mandarine sau portocale. Toate acestea sunt construite în general pe o bază bogată de musk, ambră sau una lemnoasă de lemn de santal ori de agar (oud). 

Descoperă noile parfumuri cu note orientale de la my Geisha! 

Gama de îngrijire personală de la my Geisha include parfumuri, produse de skin-care sau de îngrijire personală, potrivite pentru orice vârstă sau tip de ten.

Noile parfumuri my Geisha cu note orientale te vor cuceri iremediabil datorită combinației irezistibile, îndrăznețe și seducătoare, de ingrediente rare, ambalate în flacoane artizanale dintre cele mai originale! 

Iată care sunt cele mai noi arome orientale de la my Geisha. Te provocăm și pe tine să le încerci, pentru a te bucura de o experiență olfactivă și senzorială deosebită! 

  • my Geisha Aphrodisiac Extrait de parfum

Cele mai citite articole

Ești pregătită să cucerești lumea cu una dintre cele mai interesante arome din colecțiile orientale noi de la my Geisha? Ai nevoie doar de un strop din acest adevărat concentrat de senzualitate, parfumul my Geisha Aphrodisiac

Note proaspete și vibrante de mandarină, tuberoză, iasomie lăcrămioare și iris alb se împletesc într-un acord floral energic și afrodiziac deopotrivă, pentru a se stabiliza pe notele de bază de lemn de santal, mosc și ambră. O adevărată armă a seducției, de care te poți folosi în orice moment! 

  • my Geisha Invisible Power Extrait de parfum 

Un alt parfum din familia olfactivă orientală, cu acorduri proaspete și intense de portocală, tangerine, coacăze și cirește, my Geisha Invisible Power este gata să te cucerească pe tine, dar și pe cei din jur cu miresmele sale pure, intense și irezistibile! 

Aceste ingrediente combinate în mod aparte, dar și siajul captivant și persistența de lungă durată sunt secretele care vor acționa asupra ta ca o pavăză protectoare, pentru a-ți conferi puterea, magnetismul aparte și forța secretă pe care o dorești! 

  • my Geisha Infinite Touch Extrait de parfum 

Infinite Touch este o creație olfactivă ce depășește barierele prezentului, pentru a face legătura între prezent și trecut, între amintirile tale și emoțiile de acum! Unic, atemporal și unisex, acest parfum combină note contrastante de miere, patchouli, boabe de tonka și heliotrop delicat cu note intense de vanilie și tabac.

Nu ai nevoie de prea multe pentru a te regăsi, deoarece atunci când te parfumezi cu acest parfum vei simți cum te descoperi și te reinventezi de fiecare dată!

Așadar, iată câteva dintre noutățile de la my Geisha, gata pregătite să-ți transforme lumea simțurilor!

Descoperă întreaga colecție de arome bogate, intense și senzuale, și fii gata să cucerești lumea cu ajutorul parfumurilor orientale seducătoare de la my Geisha! 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa