Love21 Diverse Iustin Paraschiv anunță la conferința Carmistin că va extinde investițiile în sectorul porcin în 2023

Iustin Paraschiv anunță la conferința Carmistin că va extinde investițiile în sectorul porcin în 2023

de Love21

Conferința organizată de Grupul Carmistin și Asociația Fermierilor din România, cu tema „Situația economică și legislativă pentru dezvoltarea industriei suinelor în România”, a oferit o discuție largă despre soluțiile legislative și financiare necesare pentru revitalizarea industriei cărnii de porc din țară.

Evenimentul a adunat atât reprezentanți ai Guvernului, Parlamentului, experți în domeniu, reprezentanți ai mediului asociativ și de afaceri, cât și ai instituțiilor bancare din România, interesați de finanțarea sectorului.

În cadrul conferinței, s-au discutat despre potențialul de creștere al industriei suinelor și necesitatea unor programe de sprijin și investiții continue în zootehnie.

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a participat la conferință, subliniind angajamentul statului român de a susține sectorul suinelor prin programe consolidate, adăugate la cele existente în cadrul fondurilor europene. „Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru a susține producătorii români, în special în procesarea alimentelor – de la carne de porc și pui la produse lactate, astfel încât producătorii să beneficieze de costuri de producție cât mai mici„, a spus ministrul Finanțelor la conferință.

Aceasta va duce la o creștere durabilă a sectorului și va consolida economia națională, asigurând în același timp securitatea alimentară a României. De asemenea, oficialul guvernamental a anunțat că vor fi create noi inițiative de finanțare, mai bine adaptate nevoilor pieței din România. Ministrul Finanțelor a încurajat participanții să profite de momentul favorabil pe care îl are România în ceea ce privește oportunitățile de finanțare.

Aceste măsuri financiare ar trebui să stimuleze producătorii români să investească în modernizarea și extinderea activităților lor, astfel încât România să poată oferi produse de calitate europeană și să-și consolideze poziția pe piața UE.

Iustin Paraschiv sprijină dezvoltarea și modernizarea sectorului porcin prin investiții noi în 2023

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, subliniază angajamentul organizației de a investi continuu în zootehnie, inclusiv în industria cărnii de porc din România.

El consideră că România are un potențial uriaș de a deveni un actor major european în domeniul agribusiness. „În ultimele două decenii, Grupul Carmistin a investit constant în zootehnie, inclusiv în industria cărnii de porc, și tocmai de aceea cred că România are un potențial enorm de a recupera și chiar de a deveni lider european în sectorul agribusiness” a afirmat președintele Carmistin la conferință.

Investițiile realizate de Carmistin în ultimele două decenii reprezintă un exemplu de implicare și angajament în dezvoltarea agribusinessului românesc, ceea ce este esențial într-o perioadă în care stabilitatea economică și socială sunt vitale pentru progresul țării.

Cele mai citite articole

Sectorul agribusiness din România are un potențial imens, iar resursele precum solul fertil, clima favorabilă și tradiția agricolă bogată pot fi valorificate la maximum. Dacă investițiile sunt direcționate inteligent, România poate deveni un lider în agribusinessul european.

Grupul Carmistin – Un exemplu de angajament și perseverență în agribusiness

Poziționarea Grupului Carmistin printre primii producători de carne din România reprezintă un avantaj competitiv semnificativ pentru organizație. Aceasta demonstrează că există oportunități pentru companiile românești de a deveni lideri în agribusiness și de a obține succes la nivel regional și global.

În 2023, Carmistin își continuă strategia de investiții și dezvoltare durabilă, accesând noi surse de finanțare. O parte din fondurile atrase vor fi direcționate către dezvoltarea sectorului porcin. Investițiile continue în zootehnie, inclusiv în industria cărnii de porc, sunt esențiale pentru consolidarea poziției Grupului Carmistin ca un actor important în agribusinessul regional și global.

De asemenea, investițiile vor fi folosite pentru a îmbunătăți capacitățile de producție și procesele de fabricație, astfel încât compania să poată răspunde eficient cerințelor din ce în ce mai riguroase ale pieței. De-a lungul anilor, compania a investit masiv în tehnologie și echipamente inovatoare, pentru a maximiza eficiența operațională și a reduce impactul asupra mediului.

Într-un context economic nesigur, Grupul Carmistin reprezintă un model de afaceri de succes pe piața agroalimentară românească. Organizația dovedește că angajamentul și perseverența, împreună cu o abordare strategică și investiții constante în dezvoltare, pot genera performanțe remarcabile într-un sector dinamic și competitiv.

Succesul companiei Carmistin a fost construit pe baza unor strategii solide și coerente, ancorate în realitatea economică actuală, dar și pe o viziune puternică și inovatoare. Angajamentul Grupului Carmistin de a atinge performanța și dezvoltarea continuă, prin intermediul unui plan investițional adaptat cerințelor sectorului agribusiness regional și global, reprezintă o sursă de inspirație și un exemplu demn de urmat pentru alte companii din această industrie.

Pentru a menține și consolida poziția sa în sectorul agribusiness, Grupul Carmistin va trebui să continue să investească în modernizarea și extinderea infrastructurii sale, în cercetare și dezvoltare, precum și în formarea și dezvoltarea resurselor umane.

De asemenea, este esențial să se intensifice colaborarea cu instituțiile guvernamentale și organizațiile nonguvernamentale, pentru a asigura un cadru legislativ și fiscal favorabil creșterii și dezvoltării sectorului agribusiness în România.

Concluzionând, într-un context economic și social în continuă schimbare, succesul Grupului Carmistin demonstrează importanța angajamentului, perseverenței și investițiilor constante în dezvoltare. Adoptarea unor strategii de afaceri solide și inovatoare, precum și colaborarea eficientă cu instituțiile guvernamentale și partenerii din domeniu, pot asigura succesul și creșterea sustenabilă a sectorului agribusiness în România.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa