Love21 Relatii Nunta pe plajă – sfaturi oferite de wedding planneri

Nunta pe plajă – sfaturi oferite de wedding planneri

de Love21

Visul de a spune „da” în timp ce vântul suflă duios prin păr, iar valurile mării oferă un concert natural, este unul pe care multe cupluri îl împărtășesc, cu precădere viitoarele mirese. Spre deosebire de nunta organizată într-un local, cea de pe plajă reprezintă o ”evadare” sau o abatere de la rigorile tradiționale, creând sentimentul de intimitate, libertate și o legătură mai profundă cu natura. 

Pe cât de frumos este acest moment, organizarea unui astfel de eveniment nu este lipsită deloc de provocări. Deși nunta pe plajă reprezintă o bună opțiune pentru cuplurile cărora marea le este liniște și inspirație, inamicul evenimentului poate fi chiar vremea. 

De ce cuplurile preferă organizarea nunții pe plajă?

Nunta pe plajă, într-o atmosferă degajată, cât să mai elibereze mirii de emoții, este o opțiune care încântă multe cupluri, indiferent de vârstă. Practic, cei pentru care libertatea și relaxarea este un motto în viață preferă evenimente mai intime, în care accentul este pus mai mult pe legătura dintre oamenii prezenți la nuntă.

Fără îndoială, plajele au un farmec aparte, care te inspiră la comuniunea cu natura și întăresc ideea de atmosferă relaxată, pe care nicio locație nu le poate egala. Valurile, briza mării și nisipul de sub picioare creează un cadru romantic, ideal pentru un eveniment atât de important.

Mai mult decât atât, cuplurile nu trebuie să investească prea mulți bani în decorațiunile de nuntă. Decorul natural impresionant este oferit de plajă, cer senin și apa mării. Tocmai această locație va face din fotografiile de nuntă un adevărat spectacol, iar lumina naturală este perfectă pentru fotografii unice.

Cele mai citite articole

Dacă nunta la restaurant înseamnă ținute formale, cea organizată pe plajă atrage un dress code casual și confortabil. Astfel, invitații se pot simți liberi, fără constrângerile nunții tradiționale. Mulți tineri căsătoriți aleg să își petreacă luna de miere în locul unde s-au căsătorit. Deci organizarea nuntii pe plajă poate marca începutul unei luni de miere idilice.

Căror provocări trebuie să le facă față mirii?

Oricât de mare ar fi dorința organizării unei nunți pe plajă, fiecare cuplu să evalueze atent dacă acest tip de eveniment se potrivește cu personalitatea, bugetul și viziunea lor pentru ziua cea mare. Și trebuie luat în calcul și crearea de invitații nuntă 2023 personalizate, în acord cu tematica aleasă. 

Alegerea locației

Primul și cel mai important pas este alegerea locației. Mirii trebuie să țină cont de accesibilitate, de condițiile meteo specifice zonei și de posibilitatea de a obține toate autorizațiile necesare desfășurării evenimentului. De asemenea, verificați dacă plaja este publică sau privată – cea privată oferă mai multă intimitate, dar și costuri suplimentare. 

Adăugarea elementelor de decor

Deși nicio decorațiune de nuntă nu egalează frumusețea naturii, dacă vă doriți ceva extra ar fi bine să păstrați decorul simplu, de culoarea albă, din lemn și să adăugați diverse tipuri de plante tropical.

Întâmpinarea invitaților

Chiar dacă evenimentul va avea loc în lunile toride de vară, mirii trebuie să își atenționeze invitații și cu privire la condițiile meteo. Nu ar strica să oferiți evantaie, umbrele sau alte accesorii care să îi protejeze de soare. De asemenea, asigurați-vă că există suficiente băuturi răcoritoare la dispoziție.

Planul de rezervă, foarte important

Oricât de bine ați planifica evenimentul, vremea este imprevizibilă. Din acest motiv este vital să aveți creionat un plan de rezervă, în caz că vremea vă strică planurile. O bună idee este un cort mare sau continuarea petrecerii într-o locație apropiată. 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa