Love21 Lifestyle Primele zile intr-un studio videochat

Primele zile intr-un studio videochat

de Love21

Citeste care sunt asteptarile pe care trebuie sa le ai in primele zile de la inceputul carierei tale intr-un studio de videochat.

Cine nu are emotii in primele sale zile de munca? Dupa interviuri, sperante si bucuria reusitei, o data ajunsa in studioul de videochat, esti cuprinsa de neincredere si anxietate, iar totul ti se pare intens.

Orice schimbare implica un efort de acomodare. Ca la orice job, si in videochat ai nevoie de o perioada de acomodare. Inca din primele zile, studioul de videochat iti ofera tot suportul de care ai nevoie: training specializat, sesiuni foto/video profesionale, detalii tehnice si administrative. Ti se va prezenta aparatura folosita, spatiul in care iti vei desfasura activitatea, vei face cunostinta cu colegele si vei patrunde usor intr-o cariera plina de satisfatii profesionale si personale.

Tot in prima zi petrecuta ca angajata a studioului de videochat vei semna un contract de munca si vei primi pe loc propriul exemplar al actului. De asemenea, inca din primele zile petrecute in cadrul studioului, vei participa la training-uri necesare pentru a capata experienta. Vei invata cum sa te dezvolti personal si profesional, vei invata arta seductiei si vei fi instruita cu privire la tehnicile necesare unui model de videochat. Totodata, vei participa la cursuri de infrumusetare si de perfectionare a limbii engleze care sa te ajute sa pui in aplicare ceea ce vei fi invatata.

Incearca sa ajungi mai devreme

In prima ta zi de munca, incearca sa ajungi la studio mai devreme de ora stabilita, pentru a te acomoda cu noul mediu de lucru si pentru a-i da timp trainerului sa te pregateasca. Este momentul in care vei realiza ca prima zi din viata ta ca model videochat este definita de profesionalism si prietenie, nicidecum de constrangeri sau presiuni care sa iti puna piedici in buna desfasurare a activitatii specifice.

Training – ul

Cele mai citite articole

Inainte de a incepe lucrul efectiv pe camera, trainerul va discuta cu tine si iti va explica inca o data ce presupune, mai exact, activitatea de videochat. Vei afla ce membri exista pe site si ce isi doresc acestia sa experimenteze, iar in urma acestei conversatii vei stabili, impreuna cu trainer-ul, reticentele pe care tu le ai.

Dupa aceasta discutie, trainerul iti va arata site-urile cu care studioul de videochat lucreaza, explicandu-ti, totodata, cum functioneaza acestea. Este important ca trainerul sa iti explice fiecare site in parte, deoarece ele au o structura diferita.

Pentru confortul tau, pentru faptul ca esti la inceput si pentru ca nu ai experienta in domeniu, este bine sa incepi sa lucrezi pe un singur site. Astfel, te vei putea obisnui cu membrii, cu fluxul, le vei putea acorda atentia cuvenita si iti vei forma o clientela fidela, care te va sustine inca din primele zile, in mod constant.

Ai intrat online. Ce ar trebui sa faci?

Odata intrata pe camera, concentreaza-te pe admiratori. Pentru inceput, este foarte important limbajul corpului. Acorda importanta detaliilor care creeaza limbajul nonverbal, deoarece gesturile si interpretarea semnelor pe care acestea le transmit fac diferenta dintre o stare si alta. Zambeste, fii receptiva la dorintele membrilor si adopta o postura care sa te ajute in obtinerea succesului.  Pozitia dreapta a spatelui, cu umerii usor inclinati catre clienti, cu bratele pe langa corp sau in zona stomacului exprima amabilitate si te ajuta sa fii perceputa in mod pozitiv de catre membri.

Contactul vizual este, de asemenea, foarte important in comunicarea nonverbala si in videochat. In videochat, camera este ‘’ochiul privitorului’’. Atunci cand esti online, incearca sa mentii contactul vizual cu camera cat mai mult, insa fara a abuza din acest punct de vedere, deoarece poate intimida participantul. Un contact vizual mentinut in proportie de 60% din durata interactiunii te ajuta sa transmiti interes si implicare activa din partea ta.

Pe langa comunicarea nonverbala, bazata pe gesturi, acorda atentie si celei care include tonul vocii (comunicarea paraverbala). Incearca sa fii relaxata si sa folosesti intotdeauna un ton placut si seducator, indiferent de situatie. Este indicat sa iti modelezi tonul astfel incat sa fii placuta pe toata perioada conversatiei, sa fii perceputa ca delicata si empatica. Numai astfel vei reusi sa le insufli admiratorilor acel farmec feminin care ii va determina sa revina de fiecare data in camera ta.

Chiar daca esti la prima experienta intr-un studio de videochat, vei avea alaturi de tine o echipa bine formata, mereu pregatita sa te invete cum sa evoluezi si sa devii independenta financiar intr-un timp relativ scurt. Cunostintele si toate informatiile pe care le vei acumula in aceste sesiuni iti vor fi de folos nu doar in activitatea desfasurata in studioul de videochat, ci si in viata personala.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa