Love21 Relatii Sarutul perfect

Sarutul perfect

de Love21

Se spune ca sarutul e cea mai importanta poarta catre suflet si intimitate totodata. In medicina chineza se crede ca gura si limba sunt legate de inima, astfel oamenii se indragostesc atunci cand se saruta. Se mai spune de asemenea ca este foarte importanta respiratia in cazul unui sarut adevarat, de fapt acel sarut PERFECT la care viseaza toata lumea. Desigur toata lumea isi doreste un sarut sexy, negandindu-se ca, de fapt, cuvantul este prea banal pentru a descrie ceva atat de profund precum un sarut. Sarutul este adesea o arta.  Sarutul perfect poate fi cel mai romantic lucru din lume, dar „chimia” unui asemenea sarut poate fi destul de importanta. Dupa cum se spune, pentru ceva atat de intim exista multe explicatii, definirea a ceea ce inseamna „un sarut bun” fiind diversa. De exemplu, un sarut poate intensifica si modul in care se aude  sunetul respirației unei alte persoane sau cum se simte atingerea blanda a mainii.  Nu ezitati sa va relaxati si sa experimentati diferite stiluri de sarutari pentru a pastra lucrurile interesante. Priviti-va in ochi, faceti aceasta conexiune, permitand emotiilor sa se amestece. Sarutul nu ar trebui să fie doar fizic. Trebuie sa aiba o conexiune emotionala, chiar daca este vorba de doar cateva secunde, deoarece poate ce va urma depinde de acest sarut. Un studiu recent a analizat modul in care barbatii si femeile isi misca instinctiv capul in dreapta pentru a saruta. Cu toate acestea, in ciuda „coregrafiei craniene”, multi oameni doresc ceva anume  cand vine vorba despre sarutul perfect. Ceva eficient, ceva ce nu a mai reusit nimeni vreodata! Tineti minte că e vorba de emotie si nu de sex. Puteti sa atingeti gatul, umarul, sa infasurati bratele in jurul taliei, sa atingeti spatele, dar totul cu grija, mai ales in cazul unui prim sarut.
Exista multe tipuri de sarutari și pot fi folosite in feluri diferite. Aceste mai multe tipuri de saruturi depind de personalitatea fiecaruia, inclusiv celebrul sarut frantuzesc. Sa incepem insa cu acesta, daca tot este atat de celebru.

Sarutul perfect – Tipuri de saruturi

Sarutul frantuzesc:

Este cel mai popular tip de a saruta. Acesta implica atingerea limbilor voastre, putind fi o experienta chiar placuta. Unele dintre sfaturile legate de reusita unui sarut frantuzesc indica urmatoarele: Deschideti-va buzele peste cele ale partenerului, putin mai mult decit ati face-o la un sarut normal. Astfel va fi mai usor sa puneti limba in gura partenerului. Puneti limba pe virful limbii partenerului. Nu fortati limba prea adinc in gura celuilalt. Daca doriti va puteti juca cu limba circular cu a lui. Explorati. Puteti explora difeite moduri de a va folosi limba. Incercati sa treceti varful limbii pe deasupra buzelor celuilalt.

Sarutul „supt”

Acesta poate fi un tip foarte seducator de a saruta. In timp ce buzele partenerului sunt deschise sugeti buza de sus sau de jos doar pentru o secunda sau doua. Apoi reveniti la alt tip de sarut.

Sarutul „muscat”

Acest tip de sarut trebuie facut cu mare grija, dar corect poate da un efect minunat celuilalt. In timp ce sugeti o buza, muscati-o usor, dar foarte usor pentru a nu-l rani pe celalalt. Acest sarut trebuie facut cu cineva cu care va-ti sautat de citeva ori inainte, altfel va puteti speria partenerul.

Sarutul surpriza

Cele mai citite articole

Acest tip de sarut se da cind partenerul este intins pe o canapea, sau adormit sau doar cu ochii inchisi. Apropiati-va usor de acesta si sarutati-l usor pe buze. Intensificati sarutul cind acesta

deschide ochii. 

Sarutul perfect – 3 sfaturi utile

  1. Asigurați-vă că aveți buze. Utilizati-le.

Nu trebuie sa musti, ci sa saruti. Mai in gluma, mai in serios: Asigurat-va ca aveti buze si utilizati-le! Un sarut e ca o mica predare, dar trebuie sa existe si o rezistenta.

  1. Atingeți, nu apucați.

Folositi-va mainile. Delicat. Exista oameni care isi intind mana pe fata partenerului cand il saruta. Sau isi intinde degetele pe spatele gatului lui. Acest lucru nu distrage atentia si nu e preludiu. Nu intotdeauna. E dimensional. Mainile „deschid lucrurile”.

  1. Nu furati sarutarile. Cereti-le.

Doar nu o face cu cuvinte…Gesturile pot spune multe si de aceea uneori, daca nu cel mai des, un sarut poate fi mai mult decat…un sarut.

4. Primul sarut e intotdeauna memorabil. Se spune ca, chiar daca nu il vei mai putea repeta vreodata si nu vei mai putea sa-ti „recapeti” fiecare detaliu, conteaza aceasta experienta – daca a fost una placuta, vei cauta sa fie mereu asa!

 

 

 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa