Love21 Diverse Sexul in timpul postului

Sexul in timpul postului

de Love21
dragoste

Introducere

Postul este o practică veche, în care o persoană îşi abţine de la anumite alimente sau băuturi pentru o perioadă determinată. De-a lungul istoriei, postul a fost folosit pentru a ne purifica sufletul, dar şi pentru a ne ajuta să slăbim, să ne îmbunătăţim sănătatea şi să ne facem mai apropiaţi de Dumnezeu. O întrebare la care se referă mulţi oameni în legătură cu postul este dacă este normal să facă sex în timpul postului sau nu.

Istoricul postului

Postul a fost practicat încă de la începutul istoriei umane. Musulmanii practică Ramadanul, iar aceasta este cea mai cunoscută formă de post din zilele noastre. Ei fac post timp de 30 de zile, fără să consume alimente sau băuturi între orele de răsărit şi apus ale soarelui. Budiştii pracitică postul în moduri diferite, cum ar fi renunţarea la anumite alimente sau băuturi. Postul cristian include postul negru, care se practică în general în vremea Sfintelor Paşti, iar oamenii se abţin de la mâncarea de carne, ouă şi lapte.

Postul si sexul

Cu toate că mulţi oameni se întreabă dacă este posibil să faci sex în timpul postului, această practică nu este recomandată în majoritatea religiilor. Majoritatea religiilor consideră că postul înseamnă mai mult decât doar abţinerea de la anumite alimente sau băuturi. Postul înseamnă să-ţi abţii de la orice activitate care ar putea fi considerată nepotrivită sau improprie. Acest lucru include, de asemenea, abstinenţa sexuală.

Beneficii spirituale ale postului

Cele mai citite articole

Postul aduce o mulţime de beneficii spirituale. Acestea pot include, de exemplu, o înţelegere mai profundă a cuvântului lui Dumnezeu, o mai mare conştiinţă de sine, mai multă compasiune, mai multă devotament faţă de Dumnezeu şi faţă de semenii noştri, mai multă dreptate şi înţelepciune. Postul ne ajută, de asemenea, să ne eliberăm de păcate şi să ne umplem cu Duhul Sfânt.

De ce ar trebui sa ne abtinem de la sex in timpul postului

Este important să ne abţinem de la sex în timpul postului, deoarece aceasta ne poate ajuta să ne concentrăm pe Dumnezeu şi ne poate ajuta să ne îmbunătăţim spiritual. Deoarece sexul implică un nivel de intimitate fizică, aceasta poate fi o distragere de la scopul postului. De asemenea, sexul în timpul postului poate fi considerat un păcat, ceea ce poate afecta relaţia ta cu Dumnezeu şi poate submina efectele postului.

Concluzie

În concluzie, sexul în timpul postului nu este recomandat. Postul este o practică spirituală veche şi importantă, care poate avea beneficii profunde pentru viaţa ta spirituală. Abţinerea de la sex în timpul postului poate fi un pas important în direcţia bună, deoarece te poate ajuta să te concentrezi pe Dumnezeu şi să-ţi îmbunătăţeşti starea spirituală.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa