Love21 Distractie Site-uri de pariuri sportive ce acceptă criptomonede

Site-uri de pariuri sportive ce acceptă criptomonede

de Love21

Odată cu popularizarea criptomonedelor, tot mai multe întreprinderi și site-uri de casino online încep să accepte această metodă de plată ca una de bază. Îată două cele mai populare site-uri cu pariuri sportive care acceptă monede cripto.

Stake 

Stake este o opțiune populară pentru pariurile Bitcoin și pariurile sportive cripto din mai multe motive, inclusiv interfața lor îngrijită cu utilizatorul și varietatea de sporturi pe care le oferă.

Deși nu oferă un bonus de bun venit, sunt unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive cripto din jur în ceea ce privește avantajele VIP, cashback și bonusuri.

Avantaje

 • Reputație perfectă. Am putut găsi foarte puține reclamații la pariurile cripto online pe Miză și toate au fost rezolvate cu promptitudine. Stake are grijă de clienții lor. Un semn puternic al unei pariuri sportive Bitcoin legitime.
 • Înregistrare ușoară. Introduceți numele de utilizator, parola și adresa de e-mail și sunteți gata să pariați cu bitcoin.
 • Criptopariere sociale. Au un chat public activ și un forum. De asemenea, pariorii pot decide să-și facă pariurile publice pentru ca oricine să le vadă.
 • Adâncimea liniilor. Veți găsi o mulțime de opțiuni de pariuri cripto pentru fiecare joc.
 • Evenimente live. Sunt disponibile peste 20.000 de evenimente live pe lună.
 • Suport perfect. Asistență live 24/7 care vă va rezolva toate problemele. Acesta este motivul pentru care Stake este considerat unul dintre cele mai bune site-uri Crypto pentru pariuri sportive.
 • Retrageri instantanee. Într-adevăr. Pariul pe criptomonede nu a fost niciodată atât de ușor.
 • Beneficii VIP uriașe. Stake lansează în mod constant noi promoții și oferă bonusuri pentru cei mai activi jucători.
 • Design îngrijit. Designul este simplu și modern – unul dintre elementele obligatorii pentru cel mai bun site de pariuri bitcoin.
 • Jocuri de cazinou exclusive. Stake oferă propriile jocuri de cazinou cu margini reduse, pe care nu le veți găsi când pariați sportiv cu Bitcoin pe niciun alt site web.

Dezavantaje 

 • Bonus de bun venit. Stake nu oferă un bonus de bun venit pentru primul pariu cripto. Ei stau departe de vânătorii de bonusuri și favorizează jucătorii obișnuiți prin programul și promoțiile lor VIP.
 • Restricție geografică. Acest site nu este disponibil pentru pariuri sportive cu criptomonede din SUA, Australia și Republica Cehă.

Sporturi disponibile

Schi alpin, fotbal american, reguli australiane, bandy, baseball, baschet, biatlon, box, Counter-Strike, cricket, fond, ciclism, darts, Dota 2, ligi electronice, floorball, Formula 1, fotbal gaelic, hurling gaelic, golf, handbal, hochei pe gheață, regele gloriei, MMA, curse de motociclete, politică și divertisment, ligă rachetă, rugby, sărituri cu schiurile, snooker, fotbal, curse de mașini, tenis de masă, tenis, volei, polo pe apă.

Bonusuri de pariuri cripto

Avantaje și promoții VIP. Fără bonus de bun venit.

Monede disponibile pentru depozit

BTC, ETH, LTC, BCH, DOGE, XRP, TRX, EOS.

SportsBet

SportsBet este un site grozav de pariuri sportive care acceptă Bitcoin și multe alte criptomonede. Singurul defect major al SportsBet este că nu permit pariorilor din SUA, Australia sau Estonia să parieze pe criptomonede.

Avantaje

 • Perfect legal. Sportsbet se descurcă excelent din punct de vedere legal. Un semn grozav al unui site de pariuri BTC legitim.
 • Reputație excelentă. Nu veți găsi online nicio reclamație care să nu fi fost rezolvată de suportul lor. Așa își tratează jucătorii cele mai bune site-uri de pariuri criptografice.
 • Design îngrijit. Cu siguranță s-au gândit mult la asta pentru a le face pe plac jucătorilor. Pariurile cripto devin și mai plăcute cu o experiență bună de utilizator.
 • Suport eficient. Sportsbet oferă asistență live 24/7. Din experiența mea cu acest site cripto, agenții de asistență sunt în mod clar bine pregătiți și eficienți.
 • Sponsorizări masive. Sportsbet este partenerul principal al următoarelor cluburi de fotbal: Southampton FC (Englez Premier League), Watford FC (English Championship) și Flamengo (Brazil Serie A). Este și principalul partener de pariuri al Arsenal FC (Liga Premieră engleză). Acesta este, de asemenea, motivul pentru care sunt considerate una dintre cele mai bune pariuri sportive cripto din jur.
 • Promoții interesante. Sportsbet vine adesea cu promoții fanteziste, exclusive pentru a ne distra în timp ce pariem pe bitcoin.
 • Fiat acceptat. În cazul în care doriți să depuneți fiat peste pariuri BTC, de exemplu, Sportsbet acceptă plăți cu Visa, Mastercard, MuchBetter, Ecopayz, Paysafecard și multe altele.

Dezavantaje

 • Bonus de bun venit. La fel ca Miza, Sportsbet nu oferă un bonus de bun venit pentru primul pariu bitcoin și se concentrează mai degrabă pe oferirea de promoții grozave.
 • Nu este anonim. Poate fi necesar să vă dovediți identitatea pentru a vă retrage fondurile.
 • Restricție geografică. Limitat la jucători din multe țări.

Sporturi disponibile

Fotbal, baschet, fotbal american, tenis, tenis de masă, box, cricket, CS:GO, darts, Dota 2, floorball, handbal, hochei pe gheață, rugby, snooker, volei.

Bonusuri de pariuri cripto

SportsBet organizează în mod regulat diverse promoții. Consultați-le și asigurați-vă că vă înscrieți dacă doriți să participați.

Monede disponibile pentru depozit

BTC, USDT, ETH, LTC, XRP, TRX, ADA, SOC.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa