Love21 Diverse Tipuri de rochii ieftine in care vei straluci

Tipuri de rochii ieftine in care vei straluci

de Love21

Pe piata exista diferite modele de rochii ieftine pentru toate preferintele. Indiferent de culorile saumaterialele preferate cu siguranta fiecare persoana va gasi un model de rochie perfect pentru ea. In ultima vreme se constata o preferinta constanta a tuturor persoanelor indiferent de buget pentru hainele de calitate dar mai ales pentru hainele care arata foarte bine.

Diferite modele de rochii pentru orice silueta

In toate magazinele online sau fizice pot fi cumparate diferite tipuri de rochii potrivite pentru fiecare silueta si tot ce trebuie sa faca o potentiala cumparatoare este sa ia magazinele la rasfoit si cautat pentru a gasi modelul perfect de rochie.

Rochia tubulara

Se mai numeste si rochie sheath si imbraca corpul urmarind conturul acestuia. Uneori aceasta rochie are talia mascata si se muleaza sramt pe coapse si fund. Cu mai multa atentie la detalii o astfel de rochie este potrivita pentru toate siluetele si totul este de fapt despre balansarea partii de sus cu partea de jos. Pentru corpurile in forma de para unde soldurile sunt mari, rochiile de genul acesta cu volane si umeri bufanti in partea de sus contrabalanseaza perfect.

Sunt si persoane cu o silueta in forma de triunghi inversat unde se foloseste peplumul pentru a crea soldurile si a echilibra umerii. In cazul siluetelor baietoase se recomanda alegerea unor tesaturi rigide care dau impresia de volum si se pot purta cu curele pentru a marca talia.

Cele mai citite articole

Corpurile in forma de mar ar trebui sa aleaga rochii nu chiar mulate dar care sa aiba un decolteu mare in forma literei V si care va atrage atentia in zona sanilor. Talia ar trebui sa fie marcata direct din croiala si amplasata mult mai sus decat cea reala insa nu trebuie sa fie atat de sus cum se intampla la rochia empire.

Rochia in forma de A

Rochia in forma literei A este una dintre cele mai purtate piese doearece pune foarte bine in evidenta orice silueta. A fost pentru prima data introdusa pe piata in anul 1855 de catre Christian Dior si a urmat atent linia corpului pana la talie si de la solduri avea o fusta plisata pentru a crea forma literei A.

Acest model de rochie poate fi purtat de toate siluetele cu precadere cele in forma de triunghi inversat deaorece armonizeaza latimea umerilor cu volumul fustei, insa si cele care au silueta para ar trebui sa faca asta pentru a putea ascunde soldurile prea mari.

Rochia empire

Aceasta rochie are o talie foarte ridicata si urmareste cu atentie linia corpului indepartanduse uneori atat de tare de corp incat pare baby doll. Aceasta rochie a fost purtata in mod special in perioada lui napoleon si a fost impusa chiar de prima sotie a acestuia. Pentru ca are rolul de a mari bustul nu este recomandata pentru femeile care au umerii lati insa se recomanda pentru persoanele care au umerii ingusti si soldurile largi, in mod special celor in forma de para.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa