Love21 Diverse Tombola aniversară TEZAUR – 26 aprilie, o zi plină de bucurii și câștiguri!

Tombola aniversară TEZAUR – 26 aprilie, o zi plină de bucurii și câștiguri!

de Love21

Pe data de 26 aprilie 2023, agenția TEZAUR împlinește 13 ani de activitate, un moment important în istoria acestui brand, care s-a remarcat pe piața amanetului prin inovație, profesionalism și servicii de top.

În cinstea acestei aniversări, casa de amanet TEZAUR organizează o tombolă specială cu premii din aur, menită să îi bucure și să îi răsplătească pe toți clienții săi. 

Sărbătorește alături de TEZAUR, agenția în care aurul tău valorează mai mult!

Cu o prezență puternică pe piața din România,  agenția TEZAUR a reușit să câștige încrederea și loialitatea clienților săi prin oferirea de servicii de calitate și prin implicarea activă în asigurarea unei experiențe complete de amanetare.

Agenția TEZAUR anunță cu mare bucurie împlinirea a 13 ani de activitate și își dorește să celebreze această realizare alături de toți clienții săi. Iar pentru a face acest lucru cu adevărat special, TEZAUR a pregătit o tombolă aniversară cu premii din aur deosebite. 

Ce-ar fi să te alături distracției? Participă la această tombolă și ai șansa să câștigi una dintre cele 13 bijuterii din aur unice puse în joc.

 

Tot ce trebuie să faci este să realizezi o tranzacție în oricare dintre agențiile TEZAUR sau online, pe www.tezaurshop.ro sau www.tezaur.com, în perioada de participare 1 aprilie – 25 aprilie 2023. Fie că achiziționezi o bijuterie, închei un contract de amanet sau realizezi un schimb valutar, oricare dintre aceste tranzacții te va califica pentru a participa la tombola aniversară TEZAUR.

Cele mai citite articole

Este o oportunitate unică de a câștiga un premiu din aur special și de a sărbători alături de TEZAUR, agenția care oferă cele mai bun preț de amanet aur de pe piață. 

Marea extragere va avea loc pe data de 26 aprilie 2023!

Concluzii

TEZAUR este o agenție care prioritizează satisfacția clienților, iar tombola aniversară este o dovadă a acestui angajament. 

Casa de amanet TEZAUR dorește să-și răsplătească clienții pentru încrederea și fidelitatea lor prin această tombolă aniversară și să ofere o zi plină de bucurii și câștiguri.

Și nu este vorba doar despre valoarea premiilor, ci și despre emoțiile și amintirile pe care le poți lega de acest moment special.

Așadar, nu rata șansa de a participa la tombola aniversară TEZAUR și de a fi parte dintr-o poveste de succes care a început acum 13 ani și continuă să aducă și astăzi zâmbete pe fețele clienților săi. 

O aniversare specială merită să fie sărbătorită pe măsură! 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa