Love21 Diverse 5 idei de cadouri inedite pentru cupluri

5 idei de cadouri inedite pentru cupluri

de Love21
5 idei de cadouri inedite pentru cupluri

Atunci când faci un cadou pentru un cuplu, poate fi mai dificil decât să alegi un cadou pentru o singură persoană, deoarece trebuie să iei în calcul preferințele ambelor persoane. Ți-am pregătit 5 idei de cadouri inedite pentru cupluri pe care le poți dărui cu drag:

Pilot pentru o zi

Prietenii tăi sunt împătimiți ai adrenalinei? Dacă da, avem cea mai bună idee: Academia de aviație Jetav pune la dispoziție cursuri de pilotaj de o zi. Zborurile au loc la bordul unor avioane ultraușoare, alături de lectori și piloți profesioniști din domeniul aviației. Prietenii tăi vor avea parte de o experiență la înălțime pe care o vor ține mine toată viața, cu siguranță.

Minivacanță la SPA

În societatea modernă suntem cu toții din ce în ce mai stresați și mai obosiți. Prietenii tăi vor aprecia o minivacanță la SPA, unde vor avea ocazia să își încarce bateriile și să aibă parte de relaxarea pentru care nu au timp în mod normal. Alege destinația în funcție de preferințele lor. Dacă le place la munte, vei găsi multe variante cu piscină exterioară și ciubăr, dar dacă preferă mai de grabă marea, există foarte multe variante pe plajă, unde vor putea bea cocktailurile lor favorite.

Distracție cu mașinuțe cu telecomandă

Cele mai citite articole

Este bine să nu uităm să mai fim copii din când în când. Le poți aminti prietenilor tăi de perioada candidă a vieții cu ajutorul unei experiențe distractive. Provoacă-i la o cursă cu mașini cu telecomandă pe circuit și întreceți-vă în abilitățile de șofat.

Aspirator robot

Există persoane practice, care se bucură mai de grabă de un cadou util. Pentru această categorie de persoane, unul dintre cele mai potrivite cadouri este un aspirator robot. Vor putea avea casa mereu curată, mai ales dacă au animale. Există multe variante care au o cameră video încorporată, pe care prietenii tăi o vor putea folosi pentru a monitoriza activitatea animalelor atunci când sunt plecați în vacanță.

Glamping

Glamping este un concept relativ nou, care îmbină spiritul de aventură oferit de o noapte în natură, cu cortul confortul unui hotel de lux. Vor avea parte de o experiență de neuitat, sub cerul înstelat, în mijlocul pădurii. Aici vor putea face trasee montane, plimbări cu bicicleta, trekking, escaladă și multe altele. Resorturile pun la dispoziție și ghizi, pentru aventuri în natură desfășurate în condiții de maximă siguranță.

Dacă ești în căutare de cadouri cuplu, aceste 5 idei vor fi cu siguranță surprinzătoare. În plus, dacă alegi o experiență, veți putea să vă bucurați împreună. Puteți merge împreună într-o expediție în natură, sau puteți zbura toți cu avionul ultraușor. De asemenea, vă puteți bucura toți 4 de relaxarea dintr-un weekend liniștit la SPA.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa