Love21 Relatii Cum se alege corect un inel de logodna?

Cum se alege corect un inel de logodna?

de Love21

Dragostea nemarginita si iubirea neconditionata oferita unei persoane dragi, care este reciproca, duce cu gandul la pasul urmator. Cu siguranta, partenera asteapta deja de mult timp sa fie ceruta in casatorie si astfel raspunsul la intrebarea magica devine anticipabil, asa ca incepe goana dupa inele de logodna cu diamante care sa o impresioneze inca de la primul contact. 

Pentru a alege corect inelul de logodna este important sa se tina cont de mai multe aspecte care pot face ca inelul sa fie perfect. 

Alegerea inelelor cu diamante

Pentru inceput, trebuie mentionata dimensiunea, pentru ca inelele trebuie sa intre pe deget fara sa ramana blocate acolo si fara sa cada. Prin urmare, primul lucru pe care un barbat ar trebui sa il faca ar fi sa afle pe ce mana se poarta inelul de logodna pentru a sti ce deget trebuie sa masoare. Chiar daca mainile par la fel, in realitate, degetele au dimensiuni diferite.

Cele mai citite articole

Forma diamantului este de asemenea foarte importanta si tine de preferintele destinatarei. Diamantele care au forma rotunda sunt cunoscute pentru modul in care este afisata imaginea stralucitoare si forma de printesa ofera un strop de frumusete suplimentara.  Indiferent de forma, bijuteria cu diamante va avea un aspect uimitor si foarte special. 

Forma diamantului este de asemenea extrem de importanta si este de fapt unica trasatura a diamantului realizata de mana omului. Toate celelalte sunt produse de natura. Sunt patru clase de baza pentru taierea diamantului – cea ideala, cea buna, cea lata si cea adanca. Atunci cand taietura este foarte buna, claritatea si stralucirea diamantului cresc. De asemenea, diamantele cu o taietura ideala consta in fatete care au unghiurile perfecte si care reflecta claritatea diamantului intr-un mod optim.

Unicitatea diamantelor consta in fuziunea cu alte minerale in momentul cristalizarii. Numarul, forma si culoarea, dar si dimensiunea acestor minerale, descrise ca amprente digitale ale naturii, reflecta claritatea diamantelor. Acestea sunt elemente care indica daca diamantul arata neted, perfect si clar sau vine cu zgarieturi si marcaje interne numite si incluziuni. In functie de toate detaliile acestea se va stabili pretul.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa