Love21 Diverse 5 motive pentru care sa porti rucsac

5 motive pentru care sa porti rucsac

de Love21

Exista mai multe modele de rucsac de dama in magazine potrivite pentru o gama variata de activitati. Si femeile poarta rucsac din cand in cand, datorita caracteristicilor sale practice.

Rucsac de dama – avantaje si situatii in care se potriveste perfect

Este chic – chiar si casele de moda mari si brandurile de lux, cum ar fi Chanel, au adaugat, de asemenea, aceste stiluri de genti la colectiile lor, deci nu exista niciun motiv pentru a evita purtarea ruscacului. Un rucsac de dama poate fi asociat cu imbracaminte sport, imbracaminte minimalista sau costume de lucru pentru femei – nu exista nimic cu care sa nu se combine si sa nu se potriveasca cu acestea.

O alegere fara sfarsit a culorilor – Piele, panza, negru, maro, neutru… se poate opta chiar si pentru o piesa indrazneata si colorata. Nud, pastel, curcubeu, denim… alegerea tine doar de imaginatia purtatoarei si de curajul pe care aceasta il are.

Este practic – Dincolo de a fi la moda, rucsacul este si foarte convenabil. Cu buzunare si compartimente pentru a pastra toate lucrurile la locul lor, nu exista o geanta mai functionala. Fara a mentiona faptul ca rucsacul poate fi purtat in multe moduri diferite, cum ar fi pe umar, in spate, in mana sau chiar atarnat in fata atunci cand situatia o impune.

Cele mai citite articole

Rucsacul aduce o nota de unicitate – Indiferent de hainele purtate, rucsacul se va potrivi perfect. Atunci cand tinuta pare mohorata si terna, un rucsac colorat sau unul cu imprimeuri va salva, in mod sigur, situatia si va aduce o nota de veselie tinutei sau se va transforma intr-o piesa centrala.

Poate arata elegant. Nu doar tinutele scolaresti sunt potrivite pentru un rucsac. Acesta poate fi combinat perfect si cu o rochie feminina si eleganta, un costum, un costum androgin sau o rochie de seara. Rucsacul este elegant si distractiv de utilizat! El ofera purtatorilor un aer de trendiness care se potriveste pentru sezon.

Cu un rucsac, purtatoarea nu isi va mai face probleme in privinta obiectelor pe care le are de transportat. O geanta poate deveni incomoda cand este plina, insa cu rucsacul potrivit o calatorie se va transforma intr-o plimbare de relaxare.

Pentru calatorii rucsacul este perfect. In locul unui troller mic se poate opta clar pentru un rucsac. Primul avantaj este ca poate fi transportat oriunde, fara niciun fel de problema, din simplul motiv ca nu este tarat pe sol si nu se va impiedica in borduri, in gratare sau in gropile de pe strada.

Un alt avantaj pe care il au calatorii care poarta un rucsac este faptul ca scapa de acel aer de turist. Un om cu un troller sau cu o valiza este clar un turist, pe cand un om cu un rucsac nu trezeste aceleasi sentimente. Deci, pe langa comoditate, rucsacul isi scapa posesoarea si de privirile curioase si insistente. Rucsacurile pentru femei au numeroase avantaje, dupa cum se poate vedea mai sus, si, in plus, sunt si foarte elegante si interesante.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa