Love21 Curiozitati 7 lucruri mai putin stiute despre Tinder in Romania

7 lucruri mai putin stiute despre Tinder in Romania

de Love21

Dragostea și afecțiunea încă nu sunt concept care au dispărut. Există acum mai mult în lumea digitală.

Nimeni nu neagă impactul pe care Tinder l-a avut nu numai în lumea întâlnirilor, ci și tendința aplicației de întâlniri matrimoniale. A devenit un element permanent în stilul de viață al oamenilor. Indiferent dacă este locul în care persoanele discută pentru a  merge pentru o întâlnire de o seară sau unde ajung să se întâlnească cu partenerii lor pentru tot restul vieții (ambele se întâmplă tot timpul!).

De cele mai multe ori persoanele care sunt singure fie de mult timp, fie abia ce au terminat o relație, ajung să își descarce aplicația Tinder și să o folosească pentru a vedea cum funcționează. Popular în întreaga lume, dacă sunteți în căutare  de întâlniri fie periodice fie pentru o singură data, această aplicați a devenit un “must” pe teritoriul României.

Premisa nu ar putea fi mai simplă – glisați dreapta pe profiluri atunci când sunteți interesat, la stânga dacă nu. Când oamenii se „plac” reciproc – boom, se potrivesc instantaneu. Apoi, veți putea schimba câte mesaje doriți. Toate funcțiile esențiale, cum ar fi transferul și mesageria nelimitată, sunt gratuite. Cu toate acestea, Tinder limitează utilizatorii liberi să placă 100 de profiluri la fiecare 12 ore.

Vei putea fi surprins cât de repede îți poți ajunge să îți placă acele „100” de profiluri, mai ales când te afli într-un oraș mare, precum București, cu tone de utilizatori.

  1. Majoritatea utilizatorilor se încadrează în zona urbană

Majoritatea utilizatorilor se încadrează în zona urbană

Sursa Foto: Pixabay

De fapt, majoritatea oamenilor care folosesc Tinder locuiesc în zone urbane mari sau din apropiere și acest lucru nu este diferit în România față de alte zone sau țări. În general, doar 27% dintre persoanele single de pe Tinder trăiesc în zone suburbane sau rurale. Veți putea afla, de asemenea, că majoritatea au între 18 și 34 de ani.

Asta nu înseamnă că nu merită să încercați Tinder dacă sunteți în căutarea cuiva cu o vârstp mai înaintată de atât sau dacă vă doriți  o relație serioasă – poate dura doar ceva mai mult. Puteți lua în considerare utilizarea Tinder împreună cu o aplicație de întâlnire mai „serioasă”, cum ar fi CoffeeMeetsBagel, pentru a obține cele mai rapide rezultate.

  1. Numărul de accesări este unul mare și în creștere

Numărul de accesări este unul mare și în creștere

Sursa Foto: Pixabay

Atât în România cât și pe teritoriul altor state, numărul de accesări ale aplicației este unul destul de mare pentru o singură persoană, iar acesta crește considerabil în mod continuu. Știm cu toții că toată lumea verifică Instagram și Facebook în mod constant, dar logarea pe Tinder de 21 ori pe zi de către o singură este destul de surprinzătoare, conform statisticilor făcute de specialiști. Iar acest lucru înseamnă o mulțime de “swipe-uri”.

  1. Un procent mare de utilizatori Tinder se află deja într-o relație

Cele mai citite articole

Un procent mare de utilizatori Tinder se află deja într-o relație

Sursa Foto: Pixabay

Acest lucru este fie chiar surprinzător, fie deloc surprinzător. Aparent, 42% dintre utilizatorii Tinder sunt deja în relație, fie abia începută, fie chiar cu relații stabile și de lungă durată.

  1. Timpul petrecut pe Tinder poate fi chiar mai mare decât te aștepți

Timpul petrecut pe Tinder poate fi chiar mai mare decât te aștepți

Sursa Foto: Pixabay

Timpul trece repede când dai swipe pe Tinder. Indiferent dacă intri pe fiecare profil și glisează direct pe toată lumea sau te simți mai leneș de atât, este posibil să petreci mai mult timp decât îți dai seama pe  aplicație. În medie, utilizatorii petrec în total 35 de minute în aplicație pe sesiune.

  1. O imagine de profil cu un zâmbet este mult mai apreciată

O imagine de profil cu un zâmbet este mult mai apreciată

Sursa Foto: Pixabay

Evitați să mai alegeți o imagine de profil în care stați încruntat sau chiar una prea serioasă, ca aceea pentru buletin. Chiar dacă multe femei preferă să aleagă o imagine în care au o ținută elegantă, în care poartă o pereche de pantofi stiletto, o coafură speacială și un machiaj care să le pună în evidență frumusețea și trăsăturile feței, de cele mai multe ori le lipsește zâmbetul. Statisticile realizate de Tinder arată că utilizatorii ce au o poză de profil cu un zâmbet au șanse cu 14% mai mari de a fi apreciați de mult mai multe persoane.

  1. Muzica poate crea atracții mari

Muzica poate crea atracții mari

Sursa Foto: Pixabay

Lăsând la o parte  zâmbetele și îmbrăcămintea, ceea ce contează cu adevărat pentru utilizatorii Tinder este muzica. Muzica poate aprinde un zâmbet și chiar poate scoate hainele. Este clar că partajarea gusturilor muzicale este importantă pentru majoritatea, deoarece cei care folosesc Spotify pentru a afișa ceea ce ascultă au 84% mai multe potriviri decât cei care nu fac acest lucru.

  1. Numărul mare de accesări ale aplicației în prima parte a săptămânii

Numărul mare de accesări ale aplicației în prima parte a săptămânii

Sursa Foto: Pixabay

Dacă doriți să „trișați” la jocul Tinder în mod natural, ar trebui să încercați să intrați în aplicație seara. Ora maximă de accesare este la ora 9 pm, deoarece oamenii termină zilele lor de muncă și fie se relaxează acasă, fie în oral. Timpul optim de potrivire este, de asemenea, considerat mai devreme în timpul săptămânii, luni și marți, spre deosebire de weekend.

Așadar, în mod natural, odată cu o întâlnire reușită vine ideea că, dacă vrei să te întâlnești, trebuie să fii activ pe aplicații. Și asta poate face ca întregul proces de a găsi un partener, care în mod esențial se reduce până la un “blind date” găsit pe Tinder, să se simtă ca un joc de “swipe”.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa