Love21 Diverse Cuptoare speciale pentru patiserii, pentru produse foarte gustoase

Cuptoare speciale pentru patiserii, pentru produse foarte gustoase

de Love21

Funcționalitatea, rata scăzută de eșec și economisirea de energie – acestea sunt, fără îndoială, avantajele de bază ale modelelor moderne de cuptoare pentru patiserii care pot convinge proprietarii de asemenea unități gastronomice să le cumpere.

Îmbunătățește-ți abilitățile de gătit ca patiser și alege un cuptor special de la TC Romania Crown Cool.

Există o mare varietate de instrumente și echipamente disponibile pentru a se potrivi cu orice locație, de la bucătăriile de casă și brutăriile familiale până la cele mai mari hoteluri și linii industriale de producție de produse alimentare, când vorbim de nișa patiseriei.

Așadar, fie că lucrezi ca bucătar de patiserie profesionist, fie că vrei să începi o nouă afacere de panificație sau să îți monetizezi talentul, vei găsi aici, la TC Romania Crown Cool, toate instrumentele și echipamentele de care ai nevoie pentru a avea succes.

Aceste dotări pentru patiserie includ tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv echipamentele profesionale de copt necesare pentru unitățile unde este nevoie de o productivitate crescută.

Ce tipuri de cuptoare profesionale există?

În prezent, oferta de cuptoare de la TC Romania Crown Cool este foarte diversă. Profesioniștii HoReCa au la dispoziție o serie de cuptoare de înaltă calitate, care diferă în ceea ce privește caracteristicile, dimensiunea și tipul de energie utilizată.

Cuptoarele pot fi alimentate cu gaz (butan, propan sau gaz natural), energie electrică sau pot fi cuptoare profesionale cu alimentare mixtă. În ultimul caz, cuptoarele mixte permit ca unele dintre caracteristici să funcționeze pe gaz, iar altele cu o parte electrică – cum ar fi grătarul.

În ceea ce privește dimensiunile, de asemenea, cuptoarele profesionale se pot găsi într-o gamă largă de dimensiuni de luat în considerare. Înainte de a cumpăra un anumit model de cuptor pentru unitatea ta HoReCa nu uita să măsori dimensiunile din zona unde dorești să îl amplasezi.

Care sunt caracteristicile cele mai utile ale unui cuptor profesional? 

Printre funcționalitățile pe care le au la dispoziție cuptoarele actuale, evidențiem următoarele care îți pot aduce beneficii largi în viața de zi cu zi:

  • o varietate de programe de gătit predefinite;
  • funcția aerului cald, pentru distribuirea uniformă a căldurii în întregul cuptor;
  • un sistem de autocurățare eficient.

Cele mai citite articole

Cuptor profesional de patiserie separat sau cuptor încorporat?Când echipamentul de copt este încorporat, trebuie să ții cont de anumite aspecte, pentru a te asigura că cuptorul va fi perfect pentru utilizarea zilnică, intensivă. În primul rând, trebuie să ții cont de înălțimea utilizatorului și de sistemul de deschidere care se potrivește cel mai bine experienței personalului ce îl va utiliza.

Cum se curăță cuptorul profesional?

Ultimele sisteme de autocurățare ce permit curățarea automată a cuptorului, fără a fi nevoie de substanțe chimice. În funcție de gradul de murdărie din cuptor, acesta va adapta nivelul de temperatură pe care îl va atinge, pentru a asigura o curățare perfectă. Pentru aceste cazuri, se șterge doar cu o lavetă curată pentru a îndepărta urmele din interior.

 Curățarea catalitică sau pirolitică, care este mai ușoară?

Stratul de email interior este mai ușor de curățat în cazul al doilea. Acesta este un email special, cu mai puțină porozitate, vitrificat, lucru care împiedică grăsimea să intre în pereții cuptorului. Motiv pentru care și curățarea este mult mai ușoară. 

Accesoriile cuptorului profesional

 Acordă o atenție deosebită accesoriilor care vin odată cu modelul de cuptor achiziționat pentru unitatea ta HoReCa, indiferent dacă este un cuptor gastronomic convențional sau de patiserie. Există modele care oferă accesorii foarte utile, precum grătare cromate pentru cuptor, tăvi de diferite adâncimi, foi de copt, frigărui rotative etc. Compară cu atenție modelele de cuptoare profesionale, pentru a-l alege pe cel mai potrivit din toate punctele de vedere pentru activitatea ta.

Precauții care trebuie luate la instalarea unui cuptor încorporat:

Când instalezi un cuptor nou în unitatea ta, este important să ții cont de înălțimea utilizatorilor și de sistemul de deschidere care se potrivește cel mai bine fiecărui dintre ei.

În cazul instalării cuptorului sub o plită de inducție, trebuie să se lase o distanță minimă de 2 cm în raport cu peretele, astfel încât aerul care răcește placa să fie recirculat.

Instalarea unui cuptor lângă un aparat rece nu este foarte recomandată, deoarece cantitatea de căldură produsă de cuptor reduce eficiența aparatului rece, determinându-l să consume mai mult.

Vrei să analizezi niște modele de cuptoare profesionale foarte bune? Intră pe tcromania.com. Le găsești acolo la prețuri excelente! 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa