Love21 Diverse Alege presa de balotat deseuri potrivita pentru afacerea ta

Alege presa de balotat deseuri potrivita pentru afacerea ta

de Love21

Orice business, fie ca se ocupa cu productie, distributie, imprimare, comert cu amanuntul sau orice alta companie care genereaza in fiecare luna cel putin 10 tone de marfuri reciclabile ar trebui sa investeasca intr-un presa de balotat. Este o strategie solida de gestionare a deseurilor. Este important sa alegeti presa potrivita de reciclare in functie de volumul de deseuri cu care va confruntati. dvs. In acest fel, veti simplifica programul de reciclare si veti maximiza veniturile pe care le puteti obtine din reciclarea diferitelor materiale.

Principalele avantaje care decurg din folosirea unei prese de balotat deseuri sunt: 

• formarea unor baloti compacti de produse reciclabile grupate pe diverse categorii: carton ondulat (OCC), sticle de plastic, folie de plastic si folie termocontractibila etc.

• castigarea de spatiu in locul in care se depoziteaza deseurile

Cele mai citite articole

• maximizarea greutatii produselor reciclabile, astfel incat platiti mai putin pentru transportul lor catre firmele de reciclare si posibilitatea de a incasa mai multi bani o data.

Presa de balotat deseuri este un instrument care va ajuta in cadrul programului de reciclare si gestionare a deseurilor si, ca orice instrument, este important sa-l alegeti pe cel mai potrivit pentru dvs. Nu are rost sa cheltuiti banii pe o presa care poate face mai mult decat aveti dvs. nevoie; pentru multe companii alegerea cea mai simpla este cea mai buna. Pe de alta parte, presele mai mari si complexe va vor dovedi ca ati facut o investitie inteleapta daca va confruntati cu un volum mare de deseuri. In felul acesta veti reduce costurile cu forta de munca implicata in reciclare.

Exista doua tipuri principale de prese de balotat deseuri: verticale si orizontale. Cantitatea de deseuri pe care le transformati in baloti in fiecare luna determina in mare masura tipul de presa potrivit pentru dvs.

Presa verticala de balotat este mai mica si se intinde pe verticala, asa cum ii spune si numele. Are avantajul de a ocupa mai putin spatiu de depozitare. Incarcarea cu deseuri se face manual prin partea de sus. Odata presate deseurile acestea sunt transformate in baloti, legati automat cu un cablu inainte de a fi incarcati.  

Presele orizontale de balotat deseuri sunt mai putin inalte si se intind pe orizontala. Intr-un presa orizontala, deseurile sunt comprimate cu ajutorul unui berbec lateral. Daca generati 25 tone sau chiar mai mult de carton pe luna, ar trebui sa va orientati pentru o presa orizontala.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa