Love21 Diverse Cum sa iti alegi mobila pentru o baie corect amenajata?

Cum sa iti alegi mobila pentru o baie corect amenajata?

de Love21

Pentru a alege un mobilier baie care sa satisfaca nevoile intregii familii in materie de stil si functionalitate este important sa se tina cont de mai multe aspecte importante. Mobilierul pentru baie a evoluat foarte mult in ultima vreme si nu mai este format doar dintr-un dulap, peste care se pune chiuveta, si o cabina de dus sau o cada. Exista modele moderne si interesante, care vor transforma, cu siguranta, o baie anosta intr-una interesanta.

Mobilier pentru baie – sfaturi si informatii utile

Inainte de a cauta mobilier pentru baie, se recomanda listarea tuturor pieselor de mobilier care vor fi necesare in aceasta incapere. Este nevoie doar de un loc pentru toaleta si pentru articole de toaleta? Este necesar un spatiu pentru jucariile de baie ale copiilor? Setul de curatare pentru baie este pastrat in aceasta incapere? Este nevoie de un suport pentru prosoape sau mai multe? Sunt utile sertarele pentru bijuterii si spatiile pentru depozitarea machiajului?

Conteaza, de asemenea, si daca pe viitor nevoile urmeaza sa se schimbe si felul în care se pot schimba, pentru ca va fi greu sa se adauge mobilier in baie ulterior, deoarece este posibil ca noile piese sa nu se potriveasca, în privinta stilului, cu cele vechi.

O baie ofera diferite posibilitati atunci cand vine vorba despre incorporarea mobilierului.

Mobilierul pentru baile aferente dormitoarelor include dulapuri si unitati de rafturi. Este usor accesibil, dar trebuie planificat cu atentie, pentru a face camera sa para cat mai spatioasa posibil si pentru a usura miscarea.

Cele mai citite articole

Mobilierul de baie pentru perete include articole de dimensiuni mai mici, cum ar fi etajere, dulapuri pentru medicamente si dulapuri cu oglinzi, precum si unitati de perete cu dimensiuni mai mari, care includ dulap sau sertare si o chiuveta deasupra.

Mobilierul pe perete are avantajul de nu atinge podeaua, ceea ce da impresia unui spatiu suplimentar, facand ca o astfel de amenajare sa fie ideala pentru baile mici.

Dulapurile de perete cu oglinda combina doua necesitati intr-una singura. Si, desi spatiul dulapului din spatele oglinzii este adesea nu limitat, poate fi deosebit de util pentru obiectele mici care se vor pierde in dulapurile mai mari.

Dulapurile mari cu sertare si rafturi, deasupra carora se poate amplasa chiuveta, ajuta foarte mult la economia de spatiu. Toate baile trebuie sa aiba spatii de depozitare, iar in baile mici si lipsite de spatiu aceasta este cea mai buna abordare.

Mobila de baie amplasata pe podea poate deveni un punct focal fantastic pentru o baie si ofera suficient spatiu pentru depozitare. In plus, pozitia acestuia poate fi schimbata pe viitor, in functie de necesitatile in materie de functionalitate si decor ale spatiului. Ele pot fi pozitionate unele langa celelalte, dar daca ocupa foarte mult spatiu si baia este mica se recomanda incercarea altor modele de mobilier.

Mobilierul pentru baie poate fi contemporan si minimalist, sau poate avea un aspect mai clasic.

Mobilierul de baie contemporan este de multe ori alb si frecvent lucios, motiv pentru care va reflecta lumina pentru a face o baie mica se para mai mare. Mobilierul in aceasta culoare reprezinta, de asemenea, un fundal neutru la care se pot adauga culori cu ajutorul elementelor mici, cum ar fi suporturile pentru periute de dinti sau chiar prosoapele colorate. Usile si sertarele au adesea manere orizontale sau sunt lipsite de maner.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa