Love21 Diverse Bebelusul tau are intoleranta la lactoza? Formula de lapte praf fara lactoza il va scapa de probleme si iti va permite sa il hranesti corect

Bebelusul tau are intoleranta la lactoza? Formula de lapte praf fara lactoza il va scapa de probleme si iti va permite sa il hranesti corect

de Love21

Intolerantele alimentare sunt afectiuni pe care le are toata lumea, inclusiv bebelusii, se trateaza usor daca stii ce sa nu consumi si de ce sa te feresti din meniurile zilnice. Cea mai cunoscuta forma de intoleranta alimentara este intoleranta la lactoza.

Desi suna destul de periculos, intoleranta la lactoza este o incapacitate a sistemului digestiv de a digera si absorbi lactoza. Cu alte cuvinte nu poti sa bei lapte de la vaca, de la capra, pentru ca nu ai cum sa digeri compozitia acestuia. Bebelusii care se nasc cu intoleranta la lactoza pot consuma lapte praf fara lactoza, o formula speciala de lapte praf care contine lactoza, o enzima speciala care separa rapid glucoza si galactoza, deci nu mai e nevoie de lactaza din corpul nostru pentru a digera laptele. Nu exista nicio diferenta intre laptele normal si cel fara lactoza, are aceleasi vitamine sau minerale, proteine, grasimi.

Laptele praf pentru copii fara lactoza este recomandat inca de la nastere, are izolat proteic de soia, constituenti de origine animala, proteine bune din soia pentru digestia rapida si usoara. Uleiurile vegetale si glucidele continute sunt special adaugate in formulele de lapte praf fara lactoza pentru digestie optima, vitaminele si oligoelementele in plus din formule completeaza necesarul zilnic nutritiv al bebelusului. Fara proteine din vaca, gluten sau galactoza, zaharoza si fructoza, laptele praf pentru bebelusi cu formule speciale se poate administra si in boala diareica severa, in galactozemie.

Cele mai citite articole

Este sigur laptele praf fara lactoza? Cu siguranta da, este la fel de sigur ca orice alt lapte normal, poate fi administrat oricat de mult pe zi sau conform recomandarii medicilor, trebuie preparat insa cu multa grija, in functie de recomandarile firmei producatoare. Formulele se pot administra si la varste mai mari ale copilului, cu aceeasi eficienta, lipsa lactozei le va face mai usor de digerat chiar si de catre micutii care au ceva probleme cu sistemul digestiv in formare.

Laptele praf fara lactoza se prepara rapid, nu e nevoie de conditii speciale de depozitare, sunt foarte multe variante pe care le puteti incerca, copilul le va tolera bine si se va bucura de un gust placut cand bea laptic. In plus, cu laptele fara lactoza esti sigura ca nu inrautatesti intoleranta si nu declansezi manifestari nedorite ale acesteia, copilul se va simti bine si isi va putea desfasura activitatile zilnice fara nicio problema.

Firmele producatoare testeaza si verifica toate formulele de lapte praf care nu contin lactoza, nu vei gasi in ele niciun fel de substante periculoase, fiecare produs a fost deja testat si avizat de comisii speciale si este foarte sigur. Trebuie doar sa fii atenta la termenul de expirare si la calitate laptelui praf, sa citesti eticheta si mancarica de baza pentru cel mic e gata de a fi servita.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa