Love21 Distractie Ce tipuri de evenimente private poti organiza la Palatul Noblesse?

Ce tipuri de evenimente private poti organiza la Palatul Noblesse?

de Love21

Palatul Noblesse este una dintre cele mai spectaculoase locatii din Bucuresti in care se pot organiza evenimente private de neuitat. Cladirea aminteste de vremurile de odinioara prin arhitectura sa minunata, insa acelasi timp invita la o calatorie in prezent datorita modului in care a fost renovata si a pieselor de mobilier moderne folosite in interior. In randurile de mai jos sunt mentionate principalele tipuri de evenimente care pot fi organizate aici pe intreaga perioada a anului!

Aniversari

Nimic nu poate fi mai deosebit decat o petrecere supriza pentru cei dragi intr-un palat! Fara indoiala, sarbatoritii se vor simti cu adevarat speciali, mai ales ca vor avea alaturi atat familia, cat si prietenii. Intr-una dintre camerele palatului poate fi organizata o cina festiva, cu bucate alese si muzica de calitate!

Petreceri de logodna

Tinerii care aleg sa-si uneasca destinele si vor sa sarbatoreasca acest moment impreuna cu familiile lor au si ei posibilitatea de a se bucura de atmosfera incredibila si minunata la cel mai cautat palat din inima Bucurestiului. Atat viitorii miri, cat si invitatii lor se vor bucura de o atmosfera intima, prietenoasa si primitoare.

Sedinte foto de nunta la Palatul Noblesse

Cele mai citite articole

Palatul Noblesse este intotdeauna pregatit si pentru sedinte foto de nunta, in cadrul carora mirii merita sa se bucure de experiente de neuitat. Cei care isi organizeaza marele eveniment in timpul verii pot profita inclusiv de superba gradina a palatului care, in functie de preferintele clientilor poate fi decorata.

Cine festive

Oamenii de afaceri care vor sa isi invite partenerii la o cina festiva cu ocazia incheierii unui contract substantial pot face acest lucru intr-una din cele 6 incaperi decorate in stil clasic sau contemporan din incinta palatului. Servirea, preparatele si atmosfera vor fi, fara indoiala de exceptie, asa cum isi doresc antrepenorii. Este cunoscut faptul ca cele mai bune business-uri nu au fost puse pe picioare in cadrul unor sali de conferinte, ci in spatii intime, restranse, acolo unde oamenii de afaceri pot discuta linistiti si mult mai liber!

Petreceri tematice

Petrecerile tematice sunt ocazii minunate prin care angajatorii isi pot rasplati personalul pentru tot efortul depus pentru obtinerea rezultatelor dorite. Este vorba despre evenimente private, la care nu au acces decat persoanele care se afla pe lista. De aceea, atmosfera este de fiecare data una de succes. Oamenii au posibilitatea de a se detasa de problemele de la serviciu si de a uita pentru o seara toate lucrurile pe care le mai au de facut! Mai mult, atunci cand femeile si barbatii au posibilitatea de a se costuma, se pot transforma pentru o scurta perioada in orice si-au dorit dintotdeauna sa fie, indiferent daca este vorba despre artisti muzicali de renume sau actori celebri!

Toate tipurile de evenimente private mentionate pana acum au deja organizate in cadrul celui mai cautat palat din centrul Bucurestiului, iar invitatii au fost de fiecare data multumiti si au plecat de aici cu zambetul pe buze. Serviciile impecabile, locatia minunata si preparatele gatite de chefi de renume sunt ingredientele de succes ale unor evenimente memorabile!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa