Love21 Diverse Brad natural versus brad artificial de Craciun?

Brad natural versus brad artificial de Craciun?

de Love21

Impodobirea bradului in ajunul Craciunului, asa cum spune traditia sau, dupa caz, mai devreme, tinand cont de nerabdarea multor copii de a ajunge mai repede la acest moment special, este unul dintre cele mai placute etape ale uneia dintre cele mai asteptate sarbatori.

Pentru ca fara un brad impodobit, sub care vor trona daruri, surprize, un cos cadou plin cu bunatati etc, care sa anime atmosfera festiva, sa lumineze si sa faca mai stralucitoare zilele si noptile de sarbatoare, niciun Craciun nu este complet, iar aceasta traditie indelungata va continua sa aduca bucurie si magie in fiecare casa in care la final de decembrie este asezat la loc de cinste.

Si pentru ca ne apropiem tot mai mult de Craciun multi ne intrebam daca in acest an sa optam pentru brad natural sau brad artificial si care varianta ne convine mai mult. Daca oscilati intre cele doua variante, iata cateva avantaje dar si cateva „bile negre” pentru fiecare in parte.

Avantajele bradului artificial

Daca modelele mai vechi de brazi artificiali nu erau prea atragatoare, acum oferta este una de calitate buna, copiind cu mai multa fidelitate aspectul celor naturali. Avantajele principale se refera la economia facuta, pentru ca va putea fi utilizat ani la rand, pastrandu-si intact caracteristicile.

De asemenea, bradul artificial nu produce mizerie, nu lasa ace de brad pe parchet, asa cum se intampla in cazul celor naturali. Dupa folosire, se strang si se impacheteaza usor, neocupand mult spatiu pentru depozitarea lui.

Cele mai citite articole

La capitolul dezavantaje, cei mai multi utilizatori ai acestei variante reclama in special lipsa acelei miresme minunate pe care doar bradul natural o poate oferi.

Avantajele bradului natural

Ceea ce reprezinta un dezavantaj pentru categoria brazilor artificiali se transforma in principalul atu al celor naturali, parfumul inconfundabil al acestei maestuoase specii de conifere.

De asemenea, oricat de mult le-ar copia trasaturile, brazii artificiali nu pot sa-i concureze pe cei naturali la capitolul aspect, dar si atmosfera creata in casa.

In ceea ce priveste capitolul „bile negre”, pretul mai piperat al brazilor naturali se incadreaza aici si disconfortul pentru persoanele mai comode, produs de drumul facut pentru a-i alege, achizitiona si poate chiar a le negocia tariful cu unii comercianti, precum si caratul lor acasa si pregatirea lor pentru a se potrivi in suportul special.

In fine, indiferent de varianta pentru care veti opta, important este ca, intr-o forma sau alta, bradul impodobit sa-si gaseasca locul in casa, in zilele de sarbatoare care vor urma.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa