Love21 Diverse Mașina profesională de curățat cartofi, economie de timp și bani

Mașina profesională de curățat cartofi, economie de timp și bani

de Love21

Industria HoReCa este extrem de competitivă, de aceea trebuie acționat cu toate mijloacele existente în prezent pentru a rezista pe piață și a obține un profit cât mai mare.

De ce este o mașină de curățat cartofi indispensabilă unei bucătării?

Echipamentele performante folosite în bucătăriile profesionale sunt de mare ajutor în acest sens.

Spre exemplu, un avantaj deloc neglijabil îl reprezintă procurarea unui tip de mașină de curățat cartofi de mare productivitate.

Decojirea cartofilor este o sarcină importantă atunci când gătim pentru consumatori, mai ales dacă dorim să ne bucurăm clienții cu aroma și nutrienții acestei legume atât de iubite de către români. În plus, coaja este ultimul punct de protecție al cartofului pentru a evita bacteriile să invadeze pulpa acestuia.

Răspândirea mașinilor de curățare cartofi s-a extins extrem de rapid, putem observa asta fără vreo umbră de îndoială. După cum știm, cartoful este cel mai solicitat tubercul în majoritatea meselor pe care le pregătim clienților.

Acest tip de utilaj profesional, doar în aparență modest, facilitează și accelerează o muncă foarte laborioasă, de multe ori agasantă, care necesită resurse mari de atenție și timp.

Cartofii au dimensiuni și texturi diferite, iar cojile lor nu sunt întotdeauna simplu de îndepărtat nici măcar de către un bucătar experimentat.

Cu cât este mai vechi în branșă un profesionist, cu atât i se va părea mai enervant să stea să curețe ligheane sau chiar saci întregi de cartofiși va lăsa corvoada asta pe seama unui ucenic, care după maxim câteva zeci de legume curățate, va începe să taie tot mai adânc în pulpa cartofilor. Iar asta va conduce per total la pierderea unei cantități însemnate de materie primă alimentară, care, în loc să fie preparată, ajunge la gunoi sau, în cel mai bun caz, hrană pentru animale.

Mașinile de curățat cartofi HoReCa pot face munca mai multor persoane în doar câteva minute. Economiile de timp vor fi substanțiale, mai ales în acele bucătării unde sunt prelucrate în fiecare zi, în cantități mari, aceste legume mult îndrăgite de toată lumea.

Dacă decizia de a achiziționa un astfel de echipament este mai presus de orice îndoială, selectarea unei mașini de curățat cartofi de capacitate optimă și care să aibă exact acele funcționalități de ajutor într-o bucătărie profesională poate fi un demers destul de dificil pentru antreprenorii HoReCa.

 

Cele mai citite articole

Criterii de alegere a celei mai bune mașini de curățat cartofi:

Cantitatea de legume curățate și viteza de funcționare

Cel mai important parametru de care trebuie să se țină seama este volumul de cartofi și alte legume pe care le poate decoji într-o unitate de timp dispozitivul în cauză.

Capacitatea de procesare și viteza de funcționare reprezintă alți factori de prim ordin de care trebuie să ții seama, în calitate de antreprenor HoReCa, când comanzi un astfel de echipament pe nedrept trecut în planul doi al importanței de multe ori.

Întreabă-te anterior achiziționării echipamentului de câte kilograme de legume curățate de coajă ai nevoie în activitatea ta curentă. Cel mai frecvent se întâmplă ca această cantitate să fie cuprinsă între 10 și 50 de kilograme. Alegerea unei dotări pentru bucătăria profesională depinde întotdeauna de nevoile specifice ale cumpărătorului.

Versatilitatea

Un punct important în alegerea unei mașini de curățat cartofi moderne îl reprezintă capacitatea acesteia de a procesa nu doar cartofi, ci și alte legume cu o consistență similară ce trebuie să fie decojite (morcovi, țelină etc).

Personalul din bucătăria ta profesională va fi încântat dacă îl vei scuti de corvoada îndepărtării cojilor și de pe alte leguminoase folosite ca ingrediente importante în diverse rețete pe care ei le prepară în mod cotidian.

Multifuncționalitatea în unitățile de gastronomie reprezintă o caracteristică care face ca investiția făcută să fie nu doar utilă, dar și amortizabilă mai ușor, prin faptul că se poate obține în mod automatizat o cantitate mare de legume procesate într-un timp extrem de scurt.

Materialul de fabricație

Persoanele care doresc să achiziționeze asemenea echipamente ar trebui să cumpere doar unele provenite de la branduri renumite pe plan internațional, de la fabricanți care nu fac rabat la calitate.

Cele mai bune mașini de curățat cartofi sunt realizate din oțel inoxidabil. Acest material care este vedeta oricărei bucătării profesionale contemporane reprezintă o garanție a rezistenței utilajului chiar și la o folosire intensivă și că va putea ca, printr-o abraziune puternică, să îndepărteze complet cojile legumelor procesate cu ajutorul ei.

De unde poți cumpăra o mașină de curățat cartofi performantă? De la TC Romania Crown Cool! Accesează chiar acum site-ul lor de prezentare pentru a te informa în legătură cu performanțele modelelor oferite spre vânzare!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa