Love21 Diverse Camera Video Panasonic AG-CX350

Camera Video Panasonic AG-CX350

de Love21

Camera video 4K Panasonic AG-CX350 este proiectata pentru ceea ce Panasonic numeste fuziunea dintre comunicare si radiodifuziune. Este vorba despre o camera video 4K UHD profesionala compacta si profesionala, dotata cu caracteristici pe care se regasesc de obicei intr-o camera video de dimensiuni normale.

Camera video panasonic ag-cx350 dispune de un senzor MOS de 1″ care inregistreaza la rezolutie UHD (3840 x 2160), in formatul MOV folosind o varietate de viteze de date, inclusiv 400 Mb/s, precum si in HEVC la o viteza de pana la 200 Mb/s.

Camera video 4K Panasonic AG-CX350 este prima din noua serie CX de la Panasonic. Aceasta imbina video, transmisiunile in direct si comunicarea intr-un instrument „all-in-one” care poate oferi 4K 60p pe 10 biti pana la 400Mbps in HEVC. 

Iata cateva dintre caracteristicile remarcabile ale modelului AG-CX350:

Optiuni de inregistrare extinse cu un senzor de inalta sensibilitate

Senzorul MOS de 1 inch de 15MP este capabil sa inregistreze in UHD folosind rezolutia sa nativa, precum si Full HD pana la 120 FPS in 10 biti de inalta calitate, fara decupare de imagine chiar si la rate de cadre ridicate. Suporta codecul eficient HEVC la UHD de pana la 59,97p la 200 Mbps, care poate fi inregistrat intern pe carduri SD convenabile. CX350 suporta, de asemenea, Hybrid Log Gamma pentru o gama dinamica extinsa, care poate fi setata la HDR sau SDR cu iesire paralela prin SDI si HDMI. Senzorul se mandreste cu un mod „sensibilitate ridicata” care functioneaza in mod similar cu functia ISO nativa dubla intalnita la camere precum Panasonic EVA1.

Camera video poate inregistra, de asemenea, HD in MOV, precum si HD/SD in format AVCHD pentru productii vechi. Se poate alege dintre opt setari gamma diferite, inclusiv HLG, care ofera o iesire HDR in camera.

De asemenea, dispune de o capacitate de frecventa de cadre variabila de la 1 la 60 fps in UHD si de la 1 la 120 fps in HD. Inregistrarea se face pe doua sloturi pentru carduri SD, ceea ce permite inregistrarea simultana, cu releu si in fundal.

In camera este integrat un obiectiv cu zoom optic de 20x si zoom inteligent de 32x. Obiectivul dispune de stabilizare a imaginii pe 5 axe si de trei inele de control discret al obiectivului, cate unul pentru focalizare, diafragma si zoom. Camera dispune de un EVF OLED si de un monitor LCD tactil de 3,2″, precum si de un microfon stereo incorporat si doi conectori audio XLR.

Alti conectori includ atat 3G-SDI, cat si iesire HDMI (HDMI suporta UHD), intrare/iesire timecode, precum si USB 3.0, USB 2.0 si un port Ethernet pentru conectarea la o retea sau streaming prin cablu. Un adaptor wireless USB optional permite un streaming fara fir.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa