Love21 Diverse Ce modele de rochii sunt potrivite dacă ești minionă?

Ce modele de rochii sunt potrivite dacă ești minionă?

de Love21

Atunci când înălțimea nu este punctul tău forte, chiar nu ar trebui să te simți complexată! Chiar bărbații spun asta, dat fiind că le consideră mult mai atractive decât femeile înalte. În plus, sunt o mulțime de articole și trucuri vestimentare prin care poți să îți alungești silueta, astfel încât să pari mai înaltă decât ești în realitate.

Care sunt modelele ce avantajează femeile minione?

În orice magazin fizic și online vei găsi nenumărate modele de rochii, însă este absolut necesar să știi ce ți se potrivește dacă ești o persoană minionă. În topul rochiilor de zi și de seară potrivite pentru femeile mici de statură se numără:

Rochia cu decolteu în V

Fără doar și poate, rochiile cu decolteu în V parcă au fost special create pentru femeile mici de înălțime! Avantajul major este că evidențiază elegant bustul, alungesc gâtul și atrag atenția asupra părții superioare a trupului. Drept urmare, modelele de rochii de zi de la Trend Land sau de seară cu decolteu în V te vor ajuta să pari mai înaltă și mai suplă, în același timp. Totuși, pentru un look desăvârșit ar fi bine să eviți să porți bijuterii masive sau să accesorizezi prea mult zona gâtului și a decolteului. Ideale sunt bijuteriile discrete, pentru un plus de eleganță.

Rochia cu talie înaltă

Pentru a scăpa de complexul înălțimii, la fel de bine poți purta și o rochie cu talie înaltă. Dat fiind că acest model accentuează talia, rochia va crea impresia de picioare lungi. Dacă vrei să te bucuri pe deplin de acest atuu, ar fi bine să optezi pentru modelele cu slit frontal pe picior, care vor adăuga, la rândul lor, alți câțiva centimetri în plus. 

Rochia până la genunchi

Cele mai citite articole

La fel de potrivite pentru a avantaja o statură minionă este și rochia până la genunchi. Dacă ești o femeie care se mândrește cu silueta sa, la fel de bine poți purta și o rochie mini, pentru un plus de îndrăzneală. 

Rochia uni

Este o altă alegere inspirată în cazul doamnelor și domnișoarelor de statură mică. Aceasta creează impresia unei imagini uniforme din cap până în picioare și oferă senzația că silueta este mai înaltă. 

Sfaturi de stil pentru femeile minione

Stilul nu ține cont de vârstă, de statutul financiar și cu atât mai puțin de înălțime. Totuși, sunt câteva trucuri de stil pe care ar fi bine să pe pui în practică:

  • Alege pantofi de culoarea nude – aceștia alungesc silueta; ideali sunt cei stiletto sau cu vârf ușor ascuțit;
  • Adoptă look-uri monocromatice – te vor avantaja foarte mult, mai ales că vor crea un look uniform, care nu fragmentează silueta;
  • Evită să porți haine oversized – din cauza mărimii lor și a amplitudinii pe care o oferă va părea că te pierzi în ele – un efect estetic indezirabil;
  • Poartă pantaloni cu croi larg și talie înaltă – pentru a echilibra proporțiile asigură-te că porți un top mulat în partea de sus;
  • Poartă, întotdeauna, încălțăminte înaltă – indiferent de ținuta pe care o adopți. 

 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa