Love21 Curiozitati Care sunt cele mai căutate jucării sexuale

Care sunt cele mai căutate jucării sexuale

de Love21

Fiecare dintre noi are o latură erotică și o senzualitate pe care le descoperă prin experiențe noi și eliberare de inhibiții. Viața de cuplu este mai frumoasă și mai intensă prin explorarea acestor jocuri și jucării sexuale pe care este recomandat să le folosească în intimitate, pentru propria plăcere și pentru a-și aduce partenerul sau partenera la extaz.

Cele mai căutate jucării pentru sex se adresează atât trupului, fiind proiectate pentru zonele erogene, cât și imaginației erotice, pentru că declanșează fiori și senzații noi. Iată care sunt cele mai populare jucării erotice, pentru plăceri intense în dormitor:

Vibrator

Considerate cele mai cunoscute instrumente de provocat plăceri sexuale, aceste dispozitive sunt disponibile într-o gamă largă de culori, mărimi și modele (vibratoare rabbit, vibratoare pentru clitoris, vibratoare cu funcție de fluturare, vibrator cu stimulator clitoridian, vibator anal, vibrator cu pulsații, vibrator pentru cupluri și multe altele). Fii o persoană dezinhibată și dezinvoltă, vezi gama de produse prezentate în mediul online pe site-uri de specialitate și alege exact ce-ți place pentru experiențe erotice intense.

Dildo

O jucărie sexuală tradițională, dildo este de obicei de forma unui penis, dar poate să aibă și alte contururi special concepute pentru a produce plăcere. Diferitele tipuri de dildo-uri sunt utilizate pentru penetrare în timpul masturbării sau fac parte din contactul sexual cu partenerul.

Atât femeile cât și bărbații folosesc cu plăcere dildo-uri, în special pentru stimulare  anală. Chiar dacă nu oferă vibrații care să producă un plus de excitare, un dildo este întotdeauna un obiect sexual util, pentru că este uşor de folosit şi este disponibil în foarte multe forme, dimensiuni și culori. Poate fi o jucărie sexuală pentru el, pentru ea sau pentru amândoi.

Bile anale

Cea mai tentantă jucărie sexuală pentru cei care apreciază scenele fierbinți de sex cu stimulare anală, bilele anale oferă senzațiile puternice și orgasme multiple. Se introduc în anus și, în momentul orgasmului, sunt extrase ușor, pentru a crea o presiune plăcută și o excitare totală. Sunt ideale pentru reinventarea vieții de cuplu, ieșirea din rutină și experimentarea unor plăceri deosebite.

Jucării BDSM și fetiș

Cele mai citite articole

BDSM este un termen devenit celebru în filme precum 50 Shades of Grey și se referă la practici sexuale variate, pline de pasiune și imaginație, care pun mare accent pe satisfacția psihologică și senzorială a actului sexual. Cuprinde o recuzită variată pentru jocuri de rol, relații de dominație și subordonare. 

Viața de cuplu poate fi adusă la un nou nivel de plăcere și fantezie prin această practică sexuală care implică acordul partenerilor și obținerea plăcerii de ambele părți, fără lezarea psihică sau fizică.

Inele pentru penis

Aceste jucării sexuale adorate de bărbați și femei deopotrivă reprezintă o metodă excelentă de a menține erecția cât mai mult timp și totodată de a crește dimensiunea penisului.

Inelul se pune la baza penisului ca să micșoreze fluxul sanguin, iar astfel se obține o erecție fermă și durabilă. Pentru o plăcere sexuală desăvârșită, cuplurile au la dispoziție  inele vibratoare sau cu textură excitantă, care duc la orgasme senzaționale.

Pentru nopți de sex total există inele cu vibrații și stimulator pentru clitoris, care vibrează pentru a oferi stimulare dublă partenerei, sau inele pentru penis cu  vibrator în jurul scrotului, prin care se obține o stimulare irezistibilă a testiculelor.

Experimentează toată gama de jucării sexuale și alege-le pe cele preferate, ca să te bucuri de o viață intimă plină de satisfacție și plăcere. Răsfață-ți trupul cu senzații plăcute, pentru ore întregi de extaz.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa