Love21 Diverse Cat de sigura este balustrada din sticla pentru casa si gradina ta?

Cat de sigura este balustrada din sticla pentru casa si gradina ta?

de Love21

Noile tendinte in amenajarea casei si a gradinii includ elemente vechi adaptate la vremuri noi, accesorii din materiale neobisnuite, menite sa aduca un plus de eleganta si rafinament.

O balustrada din sticla, spre exemplu, este alegerea potrivita pentru locuintele moderne, combinand calitati estetice rafinate cu siguranta solutiei de limitare a accesului dincolo de marginea unei constructii. Balustrada din sticla poate fi montata atat in interiorul, cat si la exteriorul locuintei, iar utilizatorii nu trebuie sa isi faca probleme in ceea ce priveste siguranta pe care o au membrii familiei in preajma acestui sistem aparent fragil si usor de spart. De fapt, balustrada din sticla este o solutie sigura si versatila, folosita chiar si in cele mai aglomerate aeroporturi si spatii comerciale.

Particularitatile unei balustrade din sticla

Balustradele din sticla nu numai ca ofera siguranta, ci inglobeaza solutii de sustinere din aluminiu sau otel inoxidabil si pot folosi mai multe modalitati de fixare, in functie de preferintele clientului. Montata in interior, balustrada din sticla va deschide spatiul, il va face mai luminos, va crea impresia de spatialitate, va adauga valoare oricarei proprietati, isi va mentine calitatile in timp si va fi rezistent la loviri, seisme sau foc.

Cele mai citite articole

Conceptul de balustrada din sticla a evoluat atat de mult in ultimul timp, incat a devenit un element arhitectural cu rol dublu, de protectie si de design. Balustrada este un atu in proiectare, fiind un sistem simplu, functional, care se diferentiaza, totusi, prin stilul si modelul ales. Utilizatorii pot opta pentru sticla mata, fumurie, transparenta sau colorata atunci cand iau decizia de a investi intr-o balustrada de sticla. Indiferent de materialul ales, aspectul elegant este asigurat.

Balustrada din sticla – intre moft si necesitate

Unii oameni ar putea privi balustrada din sticla ca fiind un simplu moft, pe care unii oameni si-l indeplinesc din orgoliu sau pur si simplu pentru ca asa au vazut la prieteni, in diferite pensiuni sau locatii de cazare unde au fost sau pe internet. Balustrada din sticla este, de fapt, o solutie eleganta si practica, oferind siguranta si rafinament. Insa acest element nu trebuie confundat doar cu partea scarilor pe care ultilizatorii isi trec mana, de care se tin pentru a se simti in siguranta, ci este un element decorativ important pentru intreaga locuinta.

Balustrada din sticla nu se va murdari usor, nu se va sparge usor, asa cum ar putea crede multe persoane. In plus, nu este o investitie scumpa, dar cu siguranta aspectul este luxos, iar daca este montata in mod corect, balustrada din sticla nu va necesita lucrari de intretinere, reparatii si mentenanta.

Balustrada din sticla securizata este alegerea perfecta pentru ca nu se demodeaza, este sigura, se incadreaza perfect atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele comerciale si nu se sparge punand in pericol siguranta utilizatorilor. Montajul acesteia se poate executa pe rampe, scari, terase, balcoane, podete. Practic, balustrada din sticla securizata reprezinta alegerea perfecta din punctul de vedere al raportului calitate – pret – fiabilitate.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa