Love21 Sanatate Ce probleme iti poti trata la o clinica stomatologica?

Ce probleme iti poti trata la o clinica stomatologica?

de Love21

Pacientii care sesizeaza ca sufera de un anumit disconfort dentar sau chiar de o durere care se manifesta la nivelul structurii dentare sau gingivale, trebuie sa se prezinte imediat la un cabinet stomatologic, in cadrul caruia vor beneficia de un ajutor profesional.

Medicii dentisti care fac parte dintr-o clinica stomatologica au capacitatea de a face fata multor situatii complicate si de a le gasi solutia potrivita. Astfel, indiferent de problema de care pacientul sufera, se poate adresa cu incredere medicului din cadrul cabinetului dentar pentru a-i cere ajutorul si pentru a ameliora problema creata.

5 servicii dentare de care poti beneficia la o clinica stomatologica

Control dentar

Controlul dentar regulat efectuat la un cabinet profesional asigura o identificare din timp a problemelor de sanatate orala, ceea ce ajuta la o vindecare mai eficienta si mai rapida a lor.

Curatare profesionala a dintilor

Curatarea profesionala indeparteaza resturile de alimente acumulate intre dinti, dar si tartrul asezat pe suprafata lor, care cauzeaza adesea o respiratie urat mirositoare. Tot acesta este responsabil si de sensibilizarea structurii dentare, care, ulterior, poate sa duca la manifestarea unor afectiuni dentare grave.

Tratament pentru restaurarea dintilor

Cele mai citite articole

Nimeni nu-si doreste sa-si piarda nici macar un dinte, pentru ca ar destabiliza intreaga structura dentara. Astfel, pacientii care aleg sa mearga la cabinele stomatologice au sansa de a ameliora din timp problemele dentare si de a-si mentine dintii cat mai sanatosi.

Tratament de canal

Tratamentul de canal implica inlocuirea pulpei deteriorate sau infectate a dintelui cu o plomba. „Pulpa” (numita adesea nervul dintelui) este amplasata in centrul dintelui si, odata afectata, poate dauna intregii structuri dentare.

Extractia dintilor 

Prima grija a medicilor stomatologi in ceea ce ii priveste pe pacienti este aceea de a le proteja dintii naturali si de a-i insanatosi, insa, in multe cazuri, nu au de ales decat sa recurga la metoda extractiei dintilor. De asemenea, este necesara si indepartarea molarilor de minte care cauzeaza probleme.

Prin urmare, pacientii se pot confrunta cu multe probleme dentare cu un grad diferit de severitate, astfel, interventia medicului dentist este esentiala pentru o structura dentara sanatoasa si ferita de pericole. 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa