Love21 Diverse Cele mai ciudate motive pentru care conducatorii auto inchiriaza masini

Cele mai ciudate motive pentru care conducatorii auto inchiriaza masini

de Love21

Serviciile de inchirieri auto sunt destinate, de regula, conducatorilor auto ale caror autoturisme sufera defectiuni si trebuie sa stea in service cateva zile sau celor care au luat permisul de conducere, insa nu au inca o masina pe care sa o conduca. De asemenea, conducatorii auto care se intorc din strainatate si nu mai au acasa o masina personala pe care sa o foloseasca pe durata concediului petrecut in tara apeleaza la aceste servicii de inchirieri masini. Insa situatiile nu se limiteaza doar la cele expuse anterior, iar conducatorii auto inventivi folosesc aceste servicii si in alte scopuri, personale sau profesionale.

Inchirierea masinii in scop neobisnuit pe plan personal sau profesional

Pentru ca portofoliul parcului auto al firmei de inchirieri DPD Rent a Car este foarte bogat, clientii vor inchiria masini pe care le vor folosi in scop personal sau profesional, in functie de context si de situatia in care sunt pusi. Spre exemplu, sunt soferi care prefera sa mearga la un eveniment personal sau profesional (o nunta, o petrecere corporate, un botez) cu o masina inchiriata si nu cu masina lor personala. Asa ca isi lasa masina in garaj, in fata portii sau a blocului si inchiriaza un model mai frumos si mai nou pentru a-i impresiona pe participanti, fie ca este vorba despre rude sau prieteni, fie ca este vorba despre sefi sau colegi.

De asemenea, sunt conducatori auto carora le place sa faca surprize persoanei iubite, suprize care includ o cina romantica, plimbari lungi sau escapade neprevazute. Insa aceste escapade nu pot avea intotdeauna loc in banala masina personala, ci, mai degraba, intr-un autoturism din gama luxury. Pentru o escapada la munte, spre exemplu, un SUV se va dovedi alegerea perfecta!

Cele mai citite articole

La cele mai importante evenimente din viata, masina de inchiriat se poate dovedi un aliat de nadejde. Spre exemplu, daca inchirierea unei limuzine cu sofer personal pare o cheltuiala exagerata, mirii pot opta pentru inchirierea unei masini din gama luxury pe care o vor impodobi asa cum se cuvine si pe care o va conduce probabil un prieten de familie. Acelasi lucru este valabil si pentru evenimentele care se desfasoara in locatii mai greu accesibile pentru cei care nu detin un autoturism si pentru care o masina de inchiriat se va dovedi solutia salvatoare!

Sunt si conducatori auto care sunt pe punctul de a-si cumpara o noua masina si simt nevoia sa o probeze, insa nu doar cativa kilometri, ci cateva zile, sa vada daca se adapteaza conditiilor de drum si stilului propriu de condus, iar atunci inchiriaza acelasi model de masina pentru cateva zile.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca soferii pentru a inchiria un autoturism

Serviciile de inchirieri auto se adreseaza tuturor persoanelor care au implinit varsta de 18 ani si au un permis de conducere valabil. Orice persoana fizica sau juridica poate solicita inchirierea oricarui model de autoturism din oferta celor de la DPD Rent, precum si un pachet complet de asigurari. Preturile sunt accesibile, nu exista costuri ascunse, clientii pot beneficia de servicii de tractari si asistenta auto, iar masinile sunt verificate la timp. Indiferent de motivele pe care le au pentru a inchiria o masina, siguranta este pe primul loc, iar reprezentantii DPD Rent pun accent pe satisfactia clientilor.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa