Love21 Diverse 3 situatii in care ai nevoie de tractari auto

3 situatii in care ai nevoie de tractari auto

de Love21

Conducatorii auto sunt supusi greselilor. Chiar daca nu este greseala lor, poate fi greseala altor soferi care le pot provoca neplaceri si ii pot implica in accidente. Cea mai frecventa greseala a conducatorilor auto este aceea ca nu sunt atenti la semnele si semnalele pe care le da masina care anunta ca ceva este in neregula. Sunt unele trepidatii, unele sunete pe care le scoate masina si care dau de inteles ca lucrurile nu merg chiar asa cum ar trebui.

Serviciile de tractari auto reprezinta de multe ori ultima speranta pentru conducatorii auto care se afla in impas, oriunde s-ar afla pe soselele tarii si la orice ora, pentru ca o masina nu se strica numai ziua. Unii conducatori nu numai ca nu au notiuni de mecanica de baza a functionarii autoturismului, dar nu stiu nici sa isi schimbe roata, ceea ce inseamna ca au nevoie de ajutor profesionist. Iar serviciile de tractari auto sunt insotite si de servicii de asistenta rutiera si inchirieri masini.

Cele mai des intalnite situatii in care soferii apeleaza la serviciile de tractari auto sunt:

Problemele care necesita asistenta rutiera. De regula, ignorarea unor semne pe care autoturismul le da poate duce la defectiuni mai grave, care nu pot fi controlate si care duc la oprirea masinii in cele mai nepotrivite momente. Problemele bateriei auto sunt in top, fiindca aceste piese au o durata de viata destul de mica, fiind recomandata inlocuirea lor la 3-5 ani. Insa conducatorii auto nu tin cont de aceasta avertizare a specialistilor si o ignora, insa in diminetile reci de iarna, pot avea surprize neplacute. De asemenea, printre problemele ce necesita asistenta rutiera sunt incluse si schimbarea cauciucului în cazul unei pene, blocarea cheilor in masina sau defectiunea alternatorului.

Cele mai citite articole

Autovehiculul nu este inscris. Conform reglementarilor legale in vigoare, nu se poate circula cu un autovehicul in Romania daca acesta nu este inscris. Tractarea autoturismului neinmatriculat si fara numere este cea mai buna solutie, pentru ca soferii sa evite amenzile usturatoare.

Masina a fost implicata intr-un accident. De regula, in accidentele auto mai serioase este chemata si o echipa de tractari auto, care va transporta masina pe platforma pana la cel mai apropiat service auto.

Servicii conexe tractarilor auto si asistentei rutiere

Conducatorii auto care se vad nevoiti sa apeleze la serviciile de tractari auto sau de asistenta rutiera pot beneficia, in plus, de inchirierea unei masini, pentru a nu fi nevoiti sa circule cu mijloacele de transport in comun. Interventiile sunt rapide, indiferent de ora din zi sau din noapte, de starea vremii sau de locatia unde se afla conducatorul auto.

In cazul in care asigurarea a expirat, echipa service-ului auto ofera cele mai bune preturi pentru asigurari RCA, precum si tractarea la un service auto in Bucuresti, unde o echipa de profesionisti va diagnostica si rezolva rapid problemele tehnice sau mecanice ale autoturismului.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa