Love21 Diverse Cum sa creezi un buget pentru pariat

Cum sa creezi un buget pentru pariat

de Love21

Recent, casa pariurilor sportive devin tot mai populare pe intreg mapamondul. O sursa rapida si inepuizabila de bani, pentru care nu trebuie sa muncesti practic, ci doar sa ai niste cunostinte si informatii legate de acel sport, sau in unele cazuri chiar si noroc. Si desigur, o investitie initiala. Nu multi stiu inca ca pentru a fi un parior de succes, ai nevoie de extrem de multa informatie despre sportul respectiv, analiza si in special rabdare si disciplina pentru a fi capabil sa urmezi un set de reguli, numite strategii, si a nu te lasa dus de val si a paria haotic si fara nici o logica.

Projectajul pentru a spune ca poti face profit este undeva la 52% de castig. Pariorii profesionisti care au peste 55% sunt din punctul meu de vedere cei mai bine situati, deoarece 55% dintr-un numar de 1000 de pariuri plasa, inseamna mult mai mult profit decat o rata de castig de 60% dar din 50 de pariuri, care sa spunem ca sunt plasate pe aceeasi suma de bani. Adevarat este ca daca privesti situatia cu atentie, procesul poate parea unul lent si plictisitor, dar acesta este cel mai important lucru in pariuri sportive, si anume sa fii calm si rabdator.

Cati bani ar trebui sa investesc in pariuri sportive?

Ca sa obtii un profit, la fel ca in orice alt domeniu, este nevoie sa investesti a anumita suma. Ei bine, inainte sa te grabesti sa alegi o suma, fa un calcul cat ai paria in fiecare si dup ace tragi linie, vezi cat va fi totalul. Esti dispus sa pierzi aceasta suma? Daca nu, iti recomand sa micsorezi suma deorece banca reprezinta o suma de bani pe care tu ai fi dispus sa o pierzi oricand. Daca ramai calm si nu pariezi haotic, vei avea sanse mult mai mari de a face profit. Tine minte insa ca pariatul sportiv este un venit suplimentar pe timp lung, si a castiga mai putin si regulat, inseamna mult mai mult decat un singur castig mai consistent

Ce inseamna banca in pariuri sportive?

Un pas important de dinainte sa incepi sa pariezi este cum sa iti creezi o banca. Banca reprezinta bugetul pe care ti l-ai alocat pentru a il juca la pariuri sportive. Este un termen deosebit de important si administrarea lui cu grija te poate ajuta sa ajungi la success in lumea pariurilor sportive. Tine minte insa ca banca este o suma pe care esti dispus oricand sa o pierzi asa ca alege suma cu grija. 

Nu paria mai mult decat iti permiti si ai grija pentru ca nevoia de bani de poate influenta din punct de vedere psihic sa iei decizii proaste cand vine vorba de pariuri. Fara a lua in cosiderare modul de pariere, strategia folosita sau sistemul jucat, este recomandat ca structura bancii sa ramana neschimbata. Poti alege sa joci o anumita parte din banca si sa pastrezi aceasta regula.

Ce sume ar trebui sa pariez?

Cele mai citite articole

Raportat la suma de banca aleasa, este recomandat sa nu pariezi mai mult de 10% din banca niciodata. Media ar trebui sa fie undeva la 2% din banca. Daca pariezi pe un eveniment pe care l-ai studiat si ai urmarit statistici, poti risca undeva pana la maxim 6-7%. Tine minte insa, nu paria mai mult decat iti permiti sa pierzi.

Strategii de gestionare a bancii

Strategiile de pariere sportiva reprezinta o modalitate pentru a putea juca responsabil. De cand au aparut strategiile pentru pariere sportiva, rolul acestora a fost de a maximiza castigurile si a crea o singuranta cand vine vorba de pariuri, in loc de a paria haotic fara nici o logica.

In randurile urmatoare poti gasi selectia Favbet a cateva sisteme si strategii de pariat pentru a te ajuta sa iti creezi o tactica si un mod de pariere sigur, incercand sa minimizezi pierderile. Tine minte insa ca totul se rezuma la disciplina si capacitatea de a urma un set de reguli.

  • Strategie parierii alternative: Aceastra strategie se bazeaza pe recuperarea unei sume pierdute la urmatorul pariu. Adaugi suma pierduta si profitul tinta, si le imparti la cota aleasa minus 1, dupa cum se poate vedea mai jos. Ca si exemplu, daca ai pariat 50 RON pe un meci si ai pierdut, targetul tau e sa recuperezi aceasta suma. Sa spunem ca alegi o cota de 3. Pariezi din nou 50 RON si in cazul in care castigi, recuperezi pierderea initiala si profitul este de 50 RON.

  • Strategia Flat: O metoda de pariere fixa. Alegem o suma si o jucam de fiecare data, fara a o schimba indiferent de cota jucata, valoarea sumei disponibile pentru pariere totala sau probabilitatea ca evenimentul sa fie unul reusit. Folosing aceastra strategie de pariere, iti vei usura putin viata si nu va mai trebui sa iti bati capul cu tot felul de calcule complicate.

  • Strategia Martingale: Probabil cea mai frecvent folosita strategie de catre pariori. In aceasta strategie este vorba despre dublarea sumei pariate dupa fiecare pierdere, desigur jucand pe aceeasi cota. Ca si exemplu sa spunem ca pariezi 200 RON pe un eveniment si pierzi. Urmatorul meci pe care se plaseaza un pariu va trebui sa aiba aceeasi cota dar suma pariata va fi dubla, adica 400 RON.AI grija insa, calculeaza de dinainte care este suma pe care o poti pierde in total in functie de bugetul avut. Pentru ca se poate ajunge la un numar mare de pariuri pierdute si astfel suma poate ajunge foarte mare.

Pariaza cu cap!

In cazul in care reusesti sa iti creezi si sa gestionezi cu cap bugetul, vei avea din start un avantaj si vei porni bine. Ce ramane de facut este sa ai rabdare si sa pariezi responsabil. De retinut, nu paria niciodata mai mult decat iti permiti! Echipa Favbet iti ureaza succes la pariat!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa