Love21 Lifestyle Cum să te îmbraci dacă ai silueta în formă de măr?

Cum să te îmbraci dacă ai silueta în formă de măr?

de Love21
Femeile care au un exces de greutate în jurul taliei și al abdomenului sunt exemple de forme de corp de măr. Silueta în formă de măr este reprezentată de o talie nedefinită și un bust relativ mare în comparație cu alte forme de corp, cum ar fi formele de pară. Cheia pentru a te îmbrăca bine atunci când ai acest tip de siluetă este să eviți hainele voluminoase care atrag atenția spre secțiunea mediană. Alege haine care ridică pieptul și subliniază trăsăturile atractive, cum ar fi picioarele bine conturate.Poartă piese vestimentare care să îți complimenteze corpul și evită-le pe cele care atrag atenția asupra zonelor nedorite. Atunci când ai formă de „măr” este important să distragi atenția de la centru și să vă evidențiezi celelalte trăsături. Felul în care te îmbraci nu numai că îți arată stilul, dar contribuie și la modul în care te simți în pielea ta. Atunci când faci cumpărături, ține cont de faptul că modă va veni și va pleca de la un sezon la altul, așa că începe întotdeauna cu o bază solidă și apoi încorporează tendințele.
  • Caută bluze care să atragă privirea în sus și nu spre mijlocul corpului. Bluzele cu broderii, mărgele sau dantelă în zona gulerului vor menține atenția în sus, în jurul feței tale. În plus, topurile de culoare mai închisă, cum ar fi negru, albastru marin și cărbune, vor crea un aspect de subțiere a corpului tău. Bluzele mai lungi, cum ar fi tunicile, sunt ideale pentru a ascunde secțiunea mediană, deoarece nu definesc talia.
  • Poartă pantaloni cu croială dreaptă, conici sau ușor evazați pentru a crea un aspect de subțiere a trunchiului. Pantalonul ideal va fi cu front plat și buzunare doar la spate, pentru a ține privirea departe de mijlocul corpului. Trebuie eviți pantalonii care conțin buzunare în față, fermoare și pliseuri sau cei care sunt prea strâmți.
  • Optează pentru fuste în formă de A care nu conțin pliseuri sau detalii în jurul taliei. Dacă dorești ca fusta să aibă ornamente, achiziționează fuste care au detalii la tivul de jos sau care sunt în culori vii și îndrăznețe. Evită fustele albe.
  • Caută rochii care nu au o talie definită, ci mai degrabă pe cele asemănătoare în formă de A sau tip tunică, sau care au o talie joasă. Evită rochiile de tip parte peste parte sau rochiile care se strâng aproape de mijlocul corpului. De asemenea, alege culori sau imprimeuri mai închise. Pe trendland.ro ai la dispoziție rochii marimi mari, cu diferite croieli, realizate special pentru a avantaja orice tip de corp.
  • Alege jachete mai lungi, care să ajungă peste șolduri. Evită jachetele cu cordon sau centură deoarece atrag atenția asupra zonei de mijloc și alege-le pe cele cu nasturi sau fermoar. Modelele foarte potrivite pentru tipul tău de corp sunt cele tip mantou sau poncho.
Culori, modele și țesăturiRochiile care prezintă culori închise solide, cum ar fi albastru marin, burgundi și indigo, modele mici, cum ar fi bulinele au un efect de alungire și de subțiere. Femeile care au formă de măr ar trebui să evite modelele și imprimeurile mari și culorile stridente, deoarece acestea atrag atenția asupra mijlocului corpului. Evită țesăturile elastice și mulate deoarece acestea pun în evidență orice parte mai proeminentă a corpului. În schimb, alege țesături care cad frumos, cum ar fi țesăturile din amestec de bumbac, in și poliester.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa