Love21 Diverse De unde ai auzit, va ramane un mister pentru cei implicati

De unde ai auzit, va ramane un mister pentru cei implicati

de Love21

Microfoanele spion cu raza wireless nelimitata sunt usor de utilizat. Tehnologia de inalta calitate de interceptare a tehnologiilor, face ca aceste dispozitive sa fie cele mai cautate pentru nevoile clientilor din mediul profesional si privat. 

Monitorizarea cu microfoane spion poate ajuta la colectarea de dovezi si la indepartarea pericolului. In domeniul supravegherii audio exista diverse optiuni tehnice pentru obtinerea materialului audio dorit. Dispozitivele foarte mici de ascultare si dispozitivele de ascultare camuflate sunt destinate utilizarii discrete in imediata apropiere a sursei zgomotului. Microfonul spion poate arata ca un stick USB sau un pix, de exemplu. Sursa de alimentare este mobila si au durate de functionare enorme.

Microfoane spion moderne

Numai acesta poate fi factorul decisiv in favoarea supravegherii audio si impotriva supravegherii video, atunci cand alegi tehnologia pentru supravegherea audio. Zgomotele sau vorbirea sunt adesea mult mai interesante decat imaginea video reala si, in majoritatea cazurilor, un recorder audio are o calitate a sunetului mult mai buna decat o mini camera. 

Mini-dispozitivele de interceptare au de obicei un mod de activare a zgomotului, ceea ce inseamna ca inregistreaza automat semnalele audio, atunci cand se atinge un anumit volum in mediu, de exemplu cand incepe o conversatie. 

Cele mai citite articole

Microfoanele spion moderne pot asigura durate de cateva saptamani in standby. Semnalul audio este stocat pe carduri MicroSD sau in memoria interna. Deoarece datele audio nu sunt deosebit de mari, se pot realiza timpi de rulare foarte mari cu putina memorie. Calitatea audio poate fi adesea reglata, astfel incat sa poti seta combinatia potrivita de calitate si durata pentru tine.

Pe langa modelele mici cu un singur microfon si cele mai mici dimensiuni posibile, exista si microfoane spion care intercepteaza cu urechea, care sunt putin mai mari, dar permit inregistrari de sunet semnificativ mai bune, deoarece sunt incorporate cinci microfoane.

Microfoane spion camuflate

Exista diverse deghizari pentru recordere audio care permit o utilizare discreta. Iata care sunt cele mai populare variante:

Pix: Pixul este un camuflaj popular pentru microfoane spion. Desigur, pixul scrie cu adevarat si poate fi folosit in viata de zi cu zi pentru a face backup discret la materialul audio in orice moment. O singura atingere a unui buton, este de obicei suficienta pentru a incepe inregistrarea.

Stick USB: La fel ca pixul, stick-ul USB este un camuflaj care este adesea folosit pentru microfoane spion. Microfonul spion stick USB poate fi luat oriunde si poate fi citit in mod convenabil direct pe computer, ca un stick USB normal.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa