Love21 Lifestyle Ești adepta unui stil extravagant? Iată 3 accesorii pe care să le incluzi în colecția ta!

Ești adepta unui stil extravagant? Iată 3 accesorii pe care să le incluzi în colecția ta!

de Love21

Chiar dacă sunt persoane pentru care „less is more” este un principiu de viață, ce se reflectă în special în alegerea hainelor, accesoriilor și al unui make up fără elemente care să iasă prea mult în evidență, în acest an se remarcă și o tendință către abordarea unui stil extravagant.

Extravaganța nu înseamnă însă ca outfitul să fie țipător și să surprindă prin piese de dimensiuni mari alese fără niciun pic de studiu, doar ca să evidențieze o personalitate aparte. Și în cazul look-ului extravagant, trebuie să existe o armonie, o paletă cromatică bine gândită și coerentă, dar care să ofere un aspect expresiv, creativ și unic.

Un rol important în cadrul ținutelor care poartă amprenta inconfundabilă a acestui stil îl ocupă bijuteriile. Pentru a oferi și mai multă eleganță unei ținute din această categorie, se pot alege bijuterii din aur sofisticate, cu un glam discret, dar de efect.

Iată 3 tipuri de bijuterii din aur pe care le poți integra într-o ținută, adaptată stilului extravagant:

Colierele statement

Colierele de acest tip au un design special și sunt mai complexe față de alte coliere, din perspectiva finisajelor. Chiar dacă unii ar putea crede că un astfel de colier nu se poate purta decât la evenimente de seară, adevărul este că ele pot fi integrate și în ținute office sau chiar casual. Spre exemplu, aceste coliere din aur, cu finisaje minimaliste și elegante vor reuși întotdeauna să evidențieze chipul, oferind un aer somptuos și rafinat.

Cerceii cu diamante

Nimic nu reflectă mai bine conceptul de extravaganță decât o bijuterie din aur cu diamante. Pentru o ținută extravagantă, se pot alege cercei cu diamante, deoarece ei subliniază perfect delicatețea și feminitatea, oferind totodată un aer impozant outfitului. 

Cerceii cu diamante pot avea diverse forme și dimensiuni și pot compune un look deosebit de elegant, cu o prestanță aparte.

Brățări cu diamante

Un alt tip de bijuterie cu care se poate merge la sigur în alcătuirea unei ținute extravagante este brățara. Se pot alege brățări din aur, care au diverse elemente decorative: perle sau pietre prețioase. Un model cu care sigur nu poți da greș este brățara cu diamante, aceasta având o estetică modernă, dar care oferă o eleganță atemporală întregului look.

Într-o estetică similară, poate fi ales și un inel cu diamante, care impresionează prin finisaje luxuriante și rafinament desăvârșit.

În concluzie, pentru persoanele care iubesc să se afișeze într-o ținută extravagantă sunt potrivite bijuteriile prețioase, într-o estetică elegantă și somptuoasă. În acest fel, vor atrage toate privirile, indiferent de contextul în care se află.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa