Love21 Lifestyle Vezi aici top 3 ținute pe care le poți purta la o petrecere și cu care vei da gata pe toată lumea!

Vezi aici top 3 ținute pe care le poți purta la o petrecere și cu care vei da gata pe toată lumea!

de Love21

Urmează să participi la o petrecere unde vor fi toți prietenii, colegii sau membrii familiei tale? Nu te-ai hotărât ce să porți, dar știi că vrei să fie ceva care să te reprezinte și în care să te simți confortabilă? Ai încercat să cauți câte ceva, însă fără rezultat? Atunci ai ajuns exact unde trebuia, deoarece articolul de față îți va oferi 3 sugestii de ținute potrivite, special pentru această ocazie. Parcurge-l până la capăt și află mai multe detalii care te vor ajuta să realizezi ceea ce ți-ai propus!

Iată ce poți purta atunci când mergi la o petrecere

  1.     Petrecere în aer liber

Dacă petrecerea la care urmează să iei parte va avea loc în aer liber, asta înseamnă că temperatura de afară este destul de mare încât să-ți permită să porți o rochie. Pentru acest tip de petreceri, dacă vrei să ai o ținută elegantă, discretă, dar care să atragă și atenția, simplă, dar care să transmită multe, atunci există varianta ideală. Cea mai bună opțiune, care poate bifa toate acele criterii este o rochie subțire, de mătase, cu mânecă lungă, alături de o pereche de sandale și o gentuță neon, dar și niște cercei de dimensiuni mai mari, care să iasă în evidență și, bineînțeles, un coc simplu. 

  1.     Petrecere la birou

Dacă, pe de altă parte, petrecerea se va desfășura la birou, atunci o pereche de pantaloni evazați de stofă și o bluză largă prinsă cu o curea pe talie, puțin elegantă, de culoare neagră sau gri metalizat, te vor salva. Acestora le poți alătura o pereche de pantofi cu toc, nu foarte înalt și, desigur, o geantă simplă, de dimensiuni mai mari, de preferat neagră. Pentru păr, poți apela la niște bucle lejere, iar machiajul să fie cât se poate de discret și, fără doar și poate, te vei simți de neoprit.

  1.     Petrecere la restaurant

Cele mai citite articole

Nu în ultimul rând, dacă petrecerea se va ține la un restaurant, atunci, indiferent de anotimp, cea mai bună variantă pe care o poți lua în calcul este reprezentată de rochiile cu mânecă lungă, care te vor salva din orice situație de acest gen te-ai afla. Dacă nu ai una în dulapul tău, atunci ar fi cazul să arunci o privire pe site-ul celor de la StarShinerS.ro, unde vei putea regăsi numeroase modele, menite să satisfacă orice gusturi, oricât de pretențioasă ar fi persoana respectivă. De menționat este și faptul că raportul calitate-preț este unul foarte bun, așadar, nu mai pierde timpul!

În concluzie, dacă participi la o petrecere și nu știi cu ce să te îmbraci, dar vrei să fie ceva special, care să te facă să te simți nu doar extrem de bine în pielea ta, ci și cea mai atrăgătoare femeie din încăpere, atunci poți apela cu cea mai mare încredere la sfaturile de mai sus și nu ai cum să dai greș!

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa