Love21 Relatii Limbajul trupului la femei

Limbajul trupului la femei

de Love21

Se spune ca daca vrei sa intelegi o femeie trebuie sa iei aminte, ca barbat,  la orice gest pe care-l face. Deoarece se pare ca e la fel de important ca orice cuvant pe care-l spune. Ba chiar uneori mai important. Potrivit specialistilor, limbajul corpului unei femei este mai putin elaborat la nivel constient. Ceea ce inseamna ca intelegandu-l poti avea mai multe sanse sa-ti dai seama ce gandeste si ce simte cu adevarat. In acest fel, ca barbat te poti gandi cum sa faci sa mearga lucrurile, daca trebuie sa iti schimbi atitudinea, ori, dimpotriva, sa treci peste si sa mergi mai departe. Unele dintre sfaturile psihologilor indreapta chiar spre anumite semne „de urmarit” in cazul unei relatii. De fapt, ce se intampla cu adevarat in capul unei femei nimeni nu poate sti cu adevarat, dar macar putem intui cate ceva!

Limbajul trupului la femei – Cateva indicii

Daca se uita direct in ochii tai pentru ceva mai mult timp, e interesata. Dar…Daca exagerezi si tu cu privitul nu prea e OK.

Daca se apropie suficient de mult de tine s-ae parea ca o intreresezi.

Daca se departeaza de tine inseamna ca se distanteaza de tine.

Daca palmele ii sunt deschise, acest lucru arata sinceritate si receptivitate.

Daca te priveste peste umarul usor ridicat inseamna ca are deja afectiune pentru tine.

Daca se joaca cu varful firelor de par, acesta-i un semn clasic de flirt.

Daca-si da parul de pe gat spre spate lasandu-si gatul gol inspre tine acesta se spune ca e un gest de supunere.

Daca bate ritmuri cu degetele, inseamna ca-i plictisita, nerabdatoare sau enervata.

Daca sta picior peste picior aratand spre tine cu cel din fata, este un semn ca te-a remarcat.

Daca isi sprijina obrazul cu palma inseamna ca inca evalueaza situatia si este cazul s-o convingi repede.

Daca se imbujoreaza, urechile-i devin rosii sau pieptul i se inroseste este nervoasa, nelinistita si probabil chiar atrasa de tine.

Daca-si umezeste buzele cu varful limbii se considera ca acesta e un semn foarte bun.

Daca isi da cu ruj in prezenta ta, asta-i chiar si mai bine mai ales daca face acesta actiune cu incetinitorul.

Cele mai citite articole

Daca are mainile incrucisate este in defensiva.

Daca-ti atinge orice alta parte a corpului inseamna ca vrea cu siguranta sa te cunoasca mai bine.

Daca o vezi in general tensionata intreab-o politicos daca a avut o zi dificila. Daca n-a avut,inseamna ca tu esti de vina! Incearca rapid s-o faci sa rada, invit-o la un dans sau macar ofera-i inca o bautura.

Daca pare in general relaxata, bravo, ai facut treaba buna – ii place sa fie cu tine si este deschisa pentru viitoare actiuni. Daca o mentii pe linia asta, o sa ajunga in bratele tale.

Limbajul trupului la femei – Ce trebuie sa faci

Cuvintele alese cu grija, frazele cu sens, toate au importanta. In timpul liber incearca sa te gandesti la ce ai putea spune unei femei ca sa ii castigi increderea.

Foloseste-ti simtul umorului. Daca poti s-o faci sa rada, esti deja la jumatatea drumului. Atentie insa: Fara cuvinte obscene.

Daca sunteti la o petrecere sau la un pub si v-ati vazut de mai mult de 10 minute, intreab-o daca doreste sa-i aduci o bautura. Pont: Ai ramane surprins cati barbati ignora acest mic gest de atentie)

E bine sa o prezinti persoanelor care te saluta si sa o incluzi in conversatii.

Arata-te prietenos cu amicii ei, dar nu prea prietenos cu amicele ei.

Arata-te entuziast privind aspectele vietii ei pe care le apreciezi. Daca sunt aspecte pe care le urasti, nu le aduce in discutie.

Femeile se plang deseori de barbatii care vorbesc prea mult despre ei. Prin urmare e binbe sa te stradui sa afli care sunt si preferintele ei.

Daca te bate la cap cu o discutie care nu te intereseaza deloc, in loc sa-i tai replicile direct incearca sa impingi discutia spre alte subiecte comune. Daca nu ai un subiect comun, deja e o problema.

Vorbeste la nivel neutru sau pozitiv despre alte femei.

Complimenteaza-i ideile, felul in care se exprima, rasul, zambetul, privirea. Pastreaza-ti complimentele privind aspectul ei fizic pentru prima intalnire adevarata cu ea cand vei exclama entuziast cat de bine arata!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa