Love21 Relatii Tehnici de manipulare a femeilor

Tehnici de manipulare a femeilor

de Love21

Multi barbati sunt interesati sa invete cum sa manipuleze mintea unei femei – acesta este un adevar relevat si de multi dintre psihologi . Iar aceiasi psihologi vorbesc si despre faptul ca, fara  indoiala, tehnica de manipulare a mintii este, in general, foarte atractiva, mai ales pentru barbatii care se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste comportamentul lor cu femeile. Unii dintre barbati cred femeia viselor nu va fi niciodata atrasa de ei daca nu fac ceva cu adevarat drastic, altii isi doresc pur si simplu sa aiba succes la femei etc. In primul rand, dupa cum recomanda unii dintre specialisti, recomndabil ar fi sa vorbim despre arta seductiei mai degraba decat tehnici de manipulare a femeilor.

Oricum ar fi, sunt interesati de asa numitele tehnici de manipulare a femeilor, despre care se spune ca au efect garantat. Desigur, ele variaza, parerile in acest domeniu fiind multiple si variind intre pozitiv si negativ. Tot psihologii sunt cei care averitizeaza ca, inainte de toate, trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti foarte departe, devenind amorali si insistand daca femeia care va place nu isi exprima  interesul fata de voi. Si, cu siguranta nu vreti sa fiti catalogati drept ciudati, ori chiar rauvoitori! De cele mai multe ori riscati sa fiti perceput ca o persoana lipsita de sinceritate, sau care nu este singura pe ea. Alternati atitudinea respectuoasa si momentele de acord total cu cele in care va prezentati si parerile contrare, intr-o maniera diplomata, care sa dezvaluie ceea ce va doriti fara sa pareti incrancenat. Tot potrivit specialistilor, inainte de a incerca aceste tehnici de manipulare a mintii, trebuie sa dezvoltati mai intai raportul cu femeia pe care doriti sa o atrageti. Fara o legatura fundamentala, totul s-ar putea sa capete o tenta negativa. Nu uitati un lucru esential: magia“ trebuie sa continue si dupa ce „victima“ a fost subjugata! Apoi, i9nca ceva important: barbatii nu sunt mai usor de manipulat decat femeile, ambele sexe au puncte slabe care pot fi exploatate.

Tehnici de manipulare a femeilor – 15 indicatii

Scriitorul american Robert Green, autor al cartii „The Art of Seduction” se numara printre cei care au analizat tacticile de manipulare folosite de unele dintre cele mai importante personalitati istorice, printre care Cleopatra si Casanova. Astfel a reusit sa realizeze un indrumar al celor mai eficiente tehnici de manipulare, pornind de la modul in care seductia poate fi adaptata – de la a influenta femeile, pana la cele mai diverse situatii de viata.

 

1.Alege persoana potrivita pentru asa ceva

E necesar sa observam si sa analizam persoana pe care dorim sa o influentam pentru a evalua sansele de a o influenta intr-un sens sau altul. Semnalele sunt subtile, dar pot fi observate cu usurinta atunci cand stim care ne este scopul. Cele mai facile „victime“ sunt intruchipate de persoanele care par intimidate in prezenta noastra, care se arata interesate de noi, dar fara sa fie dornice sa ne faca pe plac din primul moment. Persoanele din ultima categorie, a celor care sunt dispusi sa ne faca pe plac cu orice pret, incearca sa primeasca ceva in schimb pentru modul in care se comporta.

2.Creeaza un fals sentiment de siguranta

Aceasta se mai numeste si „metoda abordarii indirecte“. Potrivit specialistilor se dovedeste a fi cea mai adecvata atunci cand vrem sa formam o legatura cu persoana pe care o vizam. Inainte de a face o propunere concreta este indicat sa stabiliti o relatie de amicitie, relaxata, care sa vina natural, firesc. Acest tip de abordare se dovedeste eficienta mai ales cu un potential partener de afaceri. O propunere directa, facuta din primele momente, pune „victima“ pe fuga.

3.Transmite semnale diverse

Dupa ce s-ar putea spune ca ati capatat increderea persoanei de la care va doriti ceva anume, incepeti sa va creati…o aura de mister! La fel ca intr-o relatie de amor, trebuie sa pastrati treaz interesul celui pe care vreti sa-l prindeti in mreje. Asa ca alternati dovezile de simpatie cu cele de indiferenta politicoasa. Deveniti o persoana a carei prezenta este ravnita.

4.Dezvolta carisma

Oamenii sunt atrasi de persoanele considerate influente, populare, care au carisma. Isi  doresc sa le fie alaturi celor care inspira incredere si care dau impresia ca pot transfera din succesul lor si altora. Asa ca nu fiti modest si sugerati, insa fara sa picati in ridicol, ce relatii aveti.

5.Nu fiti umili

Da, in niciun caz nu fiti asa, dar nici nu epatati atunci cand vreti sa faceti femeile sa roiasca in jurul vostru. Atunci cand o persoana are impresia ca stie la ce se poate astepta de la dumneavoastra, cand nu mai are parte de niciun fel de provocare, la modul placut, interesul acesteia se va diminua considerabil.

6. Incercati arta insinuarii

Persoanele mult prea sincere, prea directe, nu sunt tocmai placute de cei din jur, in ciuda faptului ca la nivel declarativ toata lumea pare ca apreciaza adevarul spus verde-n fata. Realitatea este ca oamenii fug de astfel de persoane. Asa ca cel mai bine este sa nu speriati femeile cu sinceritate debordanta. Incercati sa oferiti indicii care sa dea de inteles treptat ca v-ati dori un anumit lucru. Numai asa veti determina persoana in cauza sa creada ca face totul din proprie initiativa, nu in urma sugestiilor venite din directia dumneavostra.

7.Jucati dupa regulile femeilor

Cele mai citite articole

Atunci cand incercam sa influentam pe cineva este esential ca, intr-o prima faza, sa adoptati modul in care se comporta persoana respectiva, iar astfel sa creati legaturi comune. Acesta tehnica se numeste „oglindire“ si se bazeaza pe imitare. Bineinteles, ideea este ca aceste obiceiuri comune sau moduri similare de a gandi sa fie evidentiate subtil, nu intr-o maniera slugarnica sau bizara.

8.Identificarea slabiciunilor

Se spune ca arta seductiei se bazeaza in mod decisiv pe identificarea slabiciunilor unei persoane. Descoperiti ce-i face placere sau, mai bine, ce isi doreste cu ardoare, apoi folositi acest lucru pentru a ajunge mai aproape de scopul dumneavostra.

9.Construieste o „legenda“ 

Femeile si oamenii in general nu vor fi atrasi de acele prezente sacaitoare, care isi baga mereu nasul unde nu le fierbe oala si isi ofera ajutorul chiar si cand nu este cazul. Incercati sa va asociati prezenta cu evenimente placute, asa incat „tinta“ sa-ti doreasca sa va abia in preajma si sa va simta lipsa.

10. Abordeaza izolarea

Aceasta tehnica nu presupune sa va baricadati intr-o incapere alaturi de persoana pe care incercati sa o influentati. Ci sa o faceti sa creada ca este cea mai importanta persoana pentru dumneavostra si ca v-a castigat atentia in totalitate. Aceasta metoda, e buna de incercat si in cazul unui interviu de angajare sau cand incercati sa va convingeti seful ca propunerea dumneavoastra este cea care merita sa fie luata in considerare.

11.Fii luat in considerare

Dovedeste ca meriti sa fii luat in considerare. In cazul in care o femeie pare ca va scapa din mreje, demonstrati motivul pentru care este indicat sa tina cont de dumneavoastra si de ce sunteti o prezenta valoroasa: ajutati-o sa iasa cu bine dintr-o situatie sau oferiti-i ajutor intr-o anumita problema etc.

12. Pozati in „prada“

Se spune ca pentru a pastra interesul viu intr-o relatie trebuie ca periodic sa inversati rolurile. Sa va lasati curtat, sa fiti „vanat“ de persoana in cauza. Devenim mult mai atragatori atunci cand si altii se arata interesati de noi.

13. Lovitura de gratie

Abia atunci cand simtiti ca ati castigat interesul si increderea unei persoane, faceti miscarea decisiva si exprimati in mod concis si firesc ceea ce va doriti, fara sa va jenati, sau sa pareti timid. Explicati de ce este necesar si benefic pentru persoana respectiva sa ia o decizie care nu va este de folos numai dumneavostra, ci care aduce beneficii de ambele parti. Nu conteaza ca ceea ce veti obtine dumneavostra este mai important decat presupusele beneficii pe care le veti prezenta, conteaza modul in care impachetati propunerea.

14. Pastrati avantajul

Atingerea scopului nu inseamna ca sunteti liber sa ignorati o femeie. Folositi tacticile de seductie in mod constant, adaptandu-le situatiei, pentru a nu ajunge sa pierdeti avantajul creat si sa deveniti o prezenta care poate fi inlocuita sau indepartata.

15.Mentine atentia treaza. Interesul treaz de asemenea

Specialistii in manipulare spun ca daca ai reusit sa captezi atentia persoanei, atunci ai obtinut deja 75% din ceea ce voiai. Asta pentru ca in atentia unui om se ascunde o cantitate uriasa din energia sa. Astfel, daca ai reusit sa mentii, neobosit, interesul treaz al unei femei, se poate spune ca ai reusit.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa