Love21 Diverse Parfumurile de toamnă care te vor învălui într-o aură caldă

Parfumurile de toamnă care te vor învălui într-o aură caldă

de Love21

Senzuale și aromate, parfumurile au capacitatea de a ne trezi amintiri sau emoții puternice, ori de a ne ridica starea de spirit și de a ne menține doza de energie necesară pe parcursul unei zile întregi. Știai că este recomandat să alegi un parfum nu doar în funcție de senzația pe care ți-o oferă, ci și de momentul în care îl aplici sau chiar de….anotimp? În rândurile de mai jos vei afla care sunt cele mai potrivite arome de toamnă, care te vor învălui cu mireasma lor într-o aură caldă. 

Care sunt cele mai potrivite note de parfum pentru toamnă

Chiar dacă ești familiarizată deja cu ceea ce se numește piramida olfactivă, trebuie să știi că există arome care sunt mai potrivite pentru un anotimp sau altul. 

În structura unui parfum există ceea ce se numesc notele parfumului. Notele de vârf sunt cele care se simt primele la pulverizare, fiind cele mai volatile, care se evaporă rapid și persistă cel mai puțin. Acestea sunt reprezentate de regulă de arome proaspete și ușoare de citrice, arome florale sau chiar ierburi, conferind o explozie imediată de prospețime și savoare pe care o vei îndrăgi din prima clipă.

Notele de mijloc sunt considerate „inima” sau esența parfumului, fiind cele care conferă caracterul distinct și aparte. Pentru construcția lor se utilizează de regulă arome fructate sau florale, dar și ingrediente aparte precum coriandru, patchouli sau lemn de cedru. O astfel de compoziție mediană definește cel mai bine identitatea unică a parfumului.

Notele de bază în care vei regăsi ingrediente precum ambră, mosc, vetiver, cedru ori tinka, reprezintă fundamentul parfumului, find cele care îi conferă longevitate și rezistență. Acestea se resimt mult timp după aplicare, și te vor ajuta cel mai bine să-ți dai seama cât de potrivită este întreaga aromă pentru tine. 

Cele mai citite articole

Cele mai potrivite note pentru toamnă sunt de obicei cele tonice și ușor condimentate de piper, coriandru, cuișoare sau vetiver, combinate cu unele florale sau fructate de tip oriental, care încălzesc simțurile. De obicei sunt preferate miresmele persistente, cu siaj bun și cu personalitate.

Care sunt parfumurile de toamnă care te vor învălui într-o aură caldă 

Din categoria de parfumuri Infinite Love îți recomandăm două arome cu note impresionante, care te vor ajuta să resimți din plin toate miresmele îmbătătoare ale sezonului bogat și cald al începutului de toamnă. 

1. Parfumul pentru femei Granada

Granada este un parfum oriental-fructat perfectă pentru toamnă datorită componentelor sale. Această explozie bogată de mure, iasomie, trandafir și lemn de santal te va învălui delicat în miresmele sale bogate și tomnatice, care te vor cuprinde ca într-o îmbrățișare caldă în momentul în care îl aplici. Lasă-te învăluită de aceste miresme dis-de dimineață, pentru a te bucura de ele întreaga zi. 

2. Parfumul de bărbați Livorno 

Acest parfum bărbătesc fin și elegant face parte din categoria oriental – lemnos, fiind perfect pentru zilele calde și învăluitoare ale toamnei. Are în componență miresme aromate de lavandă și cimbru în deschidere, iar mijlocul este reprezentat de o combinație apetisantă de pielărie, piper și mușcată. Baza, ce conține ingrediente aparte precum ambră albă, vanilie și cashmeran, conferă în combinație cu celelalte arome un caracter puternic parfumului, acesta fiind potrivit pentru domnii care doresc să-și facă simțită prezența atunci când intră într-o încăpere. 

Iată, deci, propunerile noastre de parfumuri de toamnă, miresme perfecte pentru a te cuprinde cu îmbrățișarea lor caldă și aromată! Poartă-le în sezonul care tocmai începe și lasă-le să-ți încânte simțurile și să-ți bucure inima pentru cât mai mult timp!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa