Love21 Diverse Pozitii sexuale dupa nastere

Pozitii sexuale dupa nastere

de Love21
dragoste

Introducere

Nasterea este un moment minunat, marcând un nou capitol în viata unei familii. Cu toate acestea, nasterea poate aduce schimbări pe care un cuplu nu ar fi crezut că le va întâmpina. Una dintre aceste schimbări poate fi modul în care pozițiile sexuale sunt abordate. Nasterea poate afecta fizic si mental în moduri diferite și, prin urmare, poate schimba modul în care o persoană se simte și abordează pozițiile sexuale. Există, de asemenea, poziții sexuale care pot fi mai confortabile pentru femeile care se recuperează de la naștere. În această lucrare, se va discuta despre pozițiile sexuale dupa nastere și despre câteva modalități în care cuplurile pot aborda aceste poziții.

De ce sunt pozitiile sexuale importante dupa nastere?

Intimitatea și conectarea cu partenerul tău sunt foarte importante într-o relație, iar sexul este o parte importantă din orice relație. Cu toate acestea, după naștere, relația dintre un cuplu se poate schimba. Se poate simti ca nu exista mai mult timp și energie pentru sex, mai ales pentru că bebelușul tocmai a venit pe lume și necesită foarte multa atentie. Cu toate acestea, este important să ne amintim că pozițiile sexuale sunt importante pentru orice relație și, prin urmare, trebuie să fie abordate.

Care sunt pozitiile sexuale potrivite dupa nastere?

Cele mai citite articole

Exista numeroase pozitii sexuale potrivite pentru cuplurile care trec printr-o nastere. Multe dintre acestea pot fi mai confortabile pentru femeile care se recuperează de la naștere, cum ar fi poziția misionarului. În această poziție, femeia poate sta confortabil pe spate, iar partenerul sau poate susține greutatea sa corporală. De asemenea, poziția delfinului poate fi o alegere bună pentru cuplurile care se recuperează de la o naștere. În această poziție, femeia stă pe partea sa și partenerul ei se așază în partea sa, astfel încât femeia să fie susținută. O altă poziție bună în care femeia poate sta confortabil este cea în care stă în genunchi. În această poziție, femeia stă în genunchi, iar partenerul se așază în spatele ei și îi susține greutatea.

Care sunt alte sfaturi despre pozitiile sexuale dupa nastere?

În afară de pozițiile sexuale menționate anterior, există și alte sfaturi pe care cuplurile care trec prin naștere le pot lua în considerare. Primul lucru pe care cuplurile trebuie să-l facă este să discute despre ceea ce le face confortabile și neconfortabile. De asemenea, este important să se asigure că toata lumea este confortabila și este pregătită pentru intimitate și conectare. De asemenea, este important să se ia în considerare starea de bine fizică și emoțională a ambilor parteneri. Cuplurile pot, de asemenea, să folosească jucării sexuale pentru a aduce ceva nou în camera de dormit. Aceste jucării pot fi folosite pentru a camufla orice parte a corpului care poate fi inconfortabilă după nastere.

Concluzie

Pozitiile sexuale pot fi foarte importante pentru cuplurile care trec prin naștere. Cu toate acestea, dupa nastere, multe femei pot simti disconfort sau chiar durere la anumite pozitii sexuale. Prin urmare, este important ca cuplurile să ia în considerare pozițiile sexuale adecvate dupa nastere. Acestea pot include pozitiile misionarului, delfinului și în genunchi. De asemenea, este important ca cuplurile să discute despre ceea ce le face confortabile și neconfortabile, precum și să ia în considerare starea de bine fizică și emoțională a ambilor parteneri. Jucăriile sexuale pot fi, de asemenea, utilizate pentru a aduce ceva nou în camera de dormit.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa