Love21 Distractie Pregătiri pentru sezonul de nuntă: Ce să porți în funcție de eveniment?

Pregătiri pentru sezonul de nuntă: Ce să porți în funcție de eveniment?

de Love21

Sezonul nunților este unul dintre cele mai așteptate perioade, mai ales dacă ai deja în jurul tău persoane ce urmează să facă marele pas. La momentul actual, există mult mai multe tipuri de nunți, motiv pentru care poate fi deseori și mai greu să îți alegi ținuta. Așa că ți-am pregătit câteva exemple din care te poți inspira, tocmai pentru a-ți ușura munca. 

Iată ce ținută poți alege, în funcție de tipul evenimentului la care participi:  

  1. Nunta black tie 

Catalogată fiind ca una dintre cele mai spectaculoase și prestigioase evenimente, acest tip de nuntă presupune multă eleganță și evident mult „glam”. Așa că dacă ești invitată la o astfel de petrecere trebuie să te orientezi către o rochie lungă, neagră sau roșie – recomandarea noastră, și să o accesorizezi cu ajutorul unei perechi de pantofi stiletto. Nu uita că ai nevoie și de un plic care să completeze ținuta, tocmai pentru a avea un loc în care să-ți pui cele necesare.  

  1. Nuntă pe plajă

Pe cât de lejeră pare, o nuntă pe plajă impune totuși o eleganță aparte. În primul rând o nuntă pe plajă exclude din start purtarea tocurilor, astfel te poți orienta către o pereche de balerini sau o pereche de sandale. Poți opta pentru o rochie vaporoasă, în culori deschise, și care îți va oferi posibilitatea de a fi cât mai comodă, dar și posibilitatea de a dansa toată noaptea.  

  1. Nuntă clasică

Cele mai citite articole

Ei bine, acest tip de nuntă este unul dintre cele mai comune și care îți oferă libertatea de a-ți crea  ținută exact așa cum îți dorești. Însă, cu toate acestea eleganța trebuie să fie cuvântul care să domine, așa că poți opta pentru rochii elegante noi de la Atmospherefashion.ro, care îți pun la dispoziție o gamă cât mai largă de modele. La acest tip de eveniment, poți opta pentru diferite culori, cum ar fi verde smarald, albastru regal, roșu și, evident, negru.  

  1. Boho wedding

Acest tip de tematică de nuntă este din ce în ce mai des întâlnită, motiv pentru care cel mai probabil va trebui să te gândești la câteva variante de ținute pentru a le avea pregătite. O astfel de nuntă implică simplitate, dar și lejeritate, așa că poți alege să porți o pereche de cizme/ciocate cu o rochie cu volănașe. O altă ținută din care te poți inspira e o rochie midi, vaporoasă, în nuanțe de bej, pe care să o accesorizezi cu o pălărie. Nu uita că stilul boho presupune și accesorii mari, voluminoase, deci să nu-ți fie frică să îți pui creativitatea la încercare. 

Pe lângă ținutele pe care le pregătești, nu uita că este necesar să te asiguri că ai o coafură adaptată ținutei tale și, evident un machiaj corespunzător. Poți apela la specialiști sau, cu puțin research și practică, le poți face chiar tu.    

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa