Love21 IT&C Prin ce se remarca cel mai nou model de smartwatch lansat de Huawei?

Prin ce se remarca cel mai nou model de smartwatch lansat de Huawei?

de Love21

Huawei este un nume foarte important pe piata dispozitivelor electronice. Chiar daca inainte vorbeam despre un brand care se concentra foarte mult pe telefoanele mobile, in ultimii ani Huawei a venit inaintea utilizatorilor inclusiv cu foarte multe modele de ceasuri smart. Cel mai nou model de astfel de ceas smart lansat de Huawei este modelul GT 3 Pro. In ceea ce urmeaza vom putea descoperi impreuna prin ce se remarca modelul Watch GT 3 Pro de la Huawei.

Huawei GT 3 Pro – un smartwatch din gama premium

Prin prisma caracteristicilor, ceasul inteligent GT 3 Pro de la Huawei este conceput astfel incat sa combine performanta cu un design elegant. Tocmai din acest motiv vorbim despre un dispozitiv menit a fi un accesoriu perfect la orice tinuta si pentru orice activitate. Nu doar design-ul face din acest ceas un accesoriu potrivit pentru orice activitate si pentru orice moment al zilei, dar si functionalitatile implementate.

Din perspectiva aspectului, acest ceas smart de la Huawei este disponibil in varianta de titan si in cea de ceramica. Oricare dintre acestea sunt confectionate din materiale premium. Ecranul este unul suficient de mare si ofera o vizibilitate ultra-clara. Cu alte cuvinte, vei putea citi foarte facil mesajele si vei putea naviga foarte usor pentru a accesa functionalitatile cu care este echipat ceasul. 

Specificatii de top intr-un design elegant

A trecut perioada in care atunci cand alegeam un ceas pe care sa il purtam la incheietura mainii acordam cea mai mare importanta aspectului si design-ului. Astazi ne dorim sa avem acces la cat mai multe functionalitati si la specificatii cat mai avansate din perspectiva tehnologiei. In acest sens modelul Watch GT 3 Pro de la Huawei se face cu siguranta remarcat.

Autonomia bateriei este una foarte mare, de 14 zile pentru varianta Titanium si de 7 zile pentru varianta Ceramic. In acelasi timp incarcarea rapida de tip wireless face ca utilizatorii acestui smartwatch sa nu aiba motive pentru a sta foarte mult timp fara ceas la incheietura mainii. 

Ecranul ceasului este de tip AMOLED cu o rezolutie HD de 466 x 466 pixeli. In privinta dimensiunilor ecranului, varianta Titanium are dimensiunea de 1,43 inchi, in vreme ce varianta Ceramic are un diametru de 1,32 inchi. Toate aceste proprietati ale ecranului ofera o calitate de top pentru imagini.

Intra in universul functiilor Watch GT 3 Pro

Ceasul smart GT 3 Pro de la Huawei se remarca inclusiv prin numeroasele functii pe care le pune la dispozitie. In acest sens utilizatorii pot accesa cele peste 100 de moduri de antrenamente pentru diferite activitati sportive. Aceste moduri de antrenament sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. 

Un alt aspect cu adevarat remarcabil este faptul ca ceasul poate fi folosit pentru scufundari pana la 30 de metri adancime prin modul revolutionar Free Diving Mode integrat in acest ceas smartwatch. Nu in ultimul rand functiile modelului Watch GT 3 Pro ofera acces la monitorizarea starii de sanatate si a calitatii somnului.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa