Love21 Sanatate Psiholog online pentru problemele tale persistente

Psiholog online pentru problemele tale persistente

de Love21

Daca vrei sa obtii performante fizice de top, trebuie sa fii si in forma mentala. Poti lua legatura cu un psiholog online, deoarece acum face parte din viata ta de zi cu zi si poti sa ai grija in mod regulat de sanatatea ta mintala. 

A fi in forma nu este o conditie, ci este un mod de viata. Puterea psihica si sanatatea sunt cerinte de baza pentru o viata de succes si fericita. Este de neinteles de ce atat de multi oameni se feresc de ajutorul profesional pe acest subiect. 

Pentru astfel de persoane si chiar pentru persoanele comode, exista un psiholog online. In acest scop, psihologul va aborda posibilele temeri cu privire la consilierea online si le va examina daca sunt adecvate. In acest moment, termenul „consiliere online” inseamna in primul rand sesiuni de consiliere prin apel video.

In calitate de client, ma pot deschide cu adevarat in contextul unei consultari online?

Aceasta intrebare se refera la posibilitatea de a construi cu succes o relatie intre psiholog si client in contextul consilierii online. Avand in vedere atmosfera de incredere pe care o cere orice forma de sfat, aceasta obiectie este desigur de inteles. 

Cu toate acestea, datorita tehnologiei moderne, consultatia online este deja foarte aproape de o conversatie fata in fata. Pe langa continutul conversatiei, informatiile non-verbale, cum ar fi expresiile faciale si gesturile, pot fi, de asemenea, „transportate” bine prin video. 

Cele mai citite articole

In plus, multi oameni de astazi sunt deja familiarizati cu utilizarea furnizorilor de servicii video (de exemplu, Skype, Whats-App etc.), ceea ce face atmosfera de conversatie mai familiara si, prin urmare, in general mai relaxata. 

Consilierea psihologica online ajuta cu ceva la anxietate?

Cercetarile stiintifice au tratat recent acest subiect in detaliu. Intr-o revizuire recenta, terapiile clasice fata in fata au fost comparate cu sesiunile de tratament bazate pe online, in ceea ce priveste eficacitatea lor in prezenta simptomelor de anxietate. 

Eficacitatea a fost demonstrata in 66% dintre studiile comparate, indiferent de tipul de tratament. Cu alte cuvinte, nu exista nicio diferenta daca tratamentul are loc online sau offline. In ambele cazuri, majoritatea participantilor au experimentat imbunatatiri semnificative clinic ale simptomelor.

Informatiile mele personale sunt in siguranta intr-o consultatie online?

Fara indoiala, protectia datelor joaca un rol foarte central in era tehnologiei moderne. Atat in ​​activitatea psihoterapeutica offline, cat si in activitatea de consultanta online, medicul psiholog online pune cele mai mari cerinte privind protectia vietii private a clientilor sai, atat prin respectarea stricta a confidentialitatii, cat si prin luarea in considerare a ultimelor standarde tehnice pentru a asigura protectia datelor. 

 

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa