Love21 Diverse Sansa unica pentru tineri: programul Work and Travel in America ii ajuta sa traiasca visul american

Sansa unica pentru tineri: programul Work and Travel in America ii ajuta sa traiasca visul american

de Love21

Cine nu si-ar dori sa traiasca visul american, sa viziteze cele mai frumoase orase din America si sa se bucure de un schimb cultural extraordinar? Programul Work and Travel in America permite studentilor, masteranzilor si doctoranzilor care sunt inscrisi la zi la cursurile facultatilor acreditate din tara posibilitatea de a trai visul american pe o perioada determinata, de 3 luni si jumatate, atat cat dureaza vacanta universitara de vara.

Criterii de eligibilitate pentru inscrierea in programul Work and Travel America

Pentru studentii interesati sa se inscrie in programul Work and Travel America, criteriile de eligibilitate sunt foarte simple. Acestia au nevoie doar de o adeverinta de student, de pasaport valabil pe o perioada de 5 ani si de dovada faptului ca au cunostinte de limba engleza la nivel conversational si ca sunt studenti seriosi, care doresc sa isi continue studiile la intoarcerea in tara.

Avantajele inscrierii in programul Work and Travel SUA

Cele mai citite articole

Experienta americana era, pana nu demult, un vis indepartat, care parea foarte greu, daca nu chiar imposibil, de indeplinit. Acum, studentii au posibilitatea de a lua parte la cel mai important program Work and Travel SUA, de a cunoaste o cultura frumoasa si bogata si de a se imprieteni cu oameni deschisi si foarte diversi. In plus, gratie programului, studentii vor calatori in cele mai fascinante locuri, vor vizita orase, muzee si parcuri si vor dobandi cunostinte de limba engleza la nivel avansat.

Cu o experienta mai bogata, cu o oarecare independenta financiara, participantii la program se vor bucura la intoarcerea in tara de recunoastere, de amintiri de neuitat si demne de povestit familiei, prietenilor si colegilor. In zilele libere, studentii pot vizita imprejurimile sau se pot plimba in orasele mai mari, isi pot reaminti de copilarie, vizitand celebrele parcuri de distractie americane – cu alte cuvinte vor trai cateva luni care le vor marca viata.

O modalitate sigura si placuta de a castiga bani in perioada studentiei

Studentii care doresc sa castige primii lor bani adevarati, dar sa se si distreze pe perioada vacantei de vara, au o singura solutie! Daca nu doresc sa se angajeze pe cateva sute de lei pe luna in tara, pot opta pentru programul Work and Travel SUA, unde vor putea lucra pe un salariu minim care incepe de la 7,25 de dolari pe ora, in diferite domenii. Fie ca se angajeaza in calitate de cameriste, ospatari, barmani, ajutori de bucatari sau pe alte posturi, studentii vor munci 8 ore pe zi, orele suplimentare fiind platite separat, cu weekenduri libere si bonusuri de performanta.

In plus, biletele de avion pot fi achizitionate foarte ieftin, iar reprezentantii Students Experience ofera posibilitatea de a le cumpara in rate, dar si asistenta in gasirea celei mai bune rute la cel mai bun pret. Stilul de viata american prezentat in filme poate deveni o realitate cel putin pentru cateva luni, dupa care studentii isi vor putea relua activitatea obisnuita la facultate, cu certitudinea ca si-au adaugat in CV experienta traita pe taram american.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa