Love21 Diverse 5 motive pentru care mergi cu masina doar la un service autorizat

5 motive pentru care mergi cu masina doar la un service autorizat

de Love21

Cand masina are o defectiune tehnica, orice conducator auto trebuie sa ia in calcul varianta efectuarii reparatiilor necesare intr-un service auto sector 1, fara a merge cu masina la asa-zisii profesionisti, care au intr-un garaj improvizat cateva scule si unelte cu care sa efectueze toate reparatiile.

Service-ul autorizat este singurul loc in care soferii isi pot lasa masina pe maini bune. Profesionistii cu atestat si cu ani de experienta vor face tot posibilul sa remedieze defectiunea intr-un timp foarte scurt. Conducatorii auto beneficiaza de numeroase avantaje daca isi aduc masina la service:

  1. Paleta variata de servicii oferite. In cadrul unui service auto, reprezentantii specializati ofera o intreaga gama de servicii conducatorilor aflati in impas. Asadar, cei care pasesc pragul acestui service beneficiaza de servicii de tinichigerie vopsitorie, de mecanica auto, de diagnoza, de reparatii complete, reconditionari cu decontare directa prin asigurari.
  2. Garantia lucrarilor bine facute. Service-urile auto ofera, de cele mai multe ori, si garantie pentru lucrarile efectuate sau pentru piesele inlocuite si un pret corect pentru lucrarile de reparatie si intretinere.
  3. Echipamente de ultima generatie operate de tehnicieni bine pregatiti. Service-ul auto specializat dispune nu numai de echipamente tehnice si instrumente moderne folosite la reparatii sau la revizii auto, ci si de un personal bine pregatit in domeniu, care tine pasul cu procesul tehnlogic.
  4. Servicii avantajoase. Pachetele de servicii oferite in cadrul service-ului auto sunt avantajoase nu numai ca pret, ci si din punctul de vedere al promptitudinii si al rapiditatii cu care sunt efectuate. In plus, nimeni nu pleaca pe jos din service. Pachetele de servicii de inchirieri masini sunt foarte avantajoase pentru soferii care nu concep sa mearga cu mijloacele de transport in comun sau sa imprumute masina rudelor.
  5. Piese auto de buna calitate. In cadrul service-ului auto, nu numai ca piesele auto sunt de cea mai buna calitate, ci in unele cazuri beneificiaza de montaj gratuit. Spre exemplu, achizitionarea unui acumulator sau a unor stergatoare Bosch implica si montajul si verificarea gratuita. Unele servicii beneficiaza de reducere, iar seriozitatea si promptitudinea cu care sunt efectuate sunt criterii foarte importante pe baza carora conducatorii auto in impas aleg service-ul unde urmeaza sa isi repare masina.

Cele mai citite articole

Care sunt semnele care dau de inteles soferilor ca au ajuns la un service auto de incredere?

In primul rand, un service auto de incredere are o sigla vizibila, este un loc curat si ingrijit, unde angajatii poarta salopete de lucru, un loc in care sculele sunt puse in ordine, iar uneltele sunt noi si performante. De asemenea, service-ul auto de incredere este acea afacere inregistrata, omologata si acreditata de RAR. Unul dintre cele mai importante semne ca service-ul auto este de incredere este faptul ca isi respecta programarile si totodata si clientii. Grija cu care masina este inspectata si diagnosticata, factura si chitanta eliberate in urma lucrarilor efectuate ca dovada a platii, fara ca acest lucru sa fie cerut in mod expres de catre client, denota seriozitate si profesionalism.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa-ti placa